ДПС: Върху служебния кабинет тегнат съмнения за партийна принадлежност

  • 12 март 2013 17:51

  • 1243
  • 5
ДПС: Върху служебния кабинет тегнат съмнения за партийна принадлежност
©

Министър-председателят и още трима министри са били членове на политически кабинети на правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, защото той лично ги е назначил. Това заяви пред журналисти Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, председател на Движение за права и свободи (ДПС), на извънреден брифинг след като преди час и половина президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното обяви състава на служебното правителство. Върху служебния кабинет като персонален състав на министрите тегнат и ще тегнат съмненията за партийна ангажираност, заяви Местан.

Той посочи, че при представянето на състава на служебния кабинет, президентът е заявил, че не е гледал партийната окраска на министрите.

„А трябваше, защото основното очакване от президента беше именно да предложи състав на служебния кабинет, върху който да не тегнат съмнения за партийна ангажираност на министрите”, подчерта Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

По думите му – и министър-председателят в служебния кабинет се обвързва и с името на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, което го прави обвързан с двама министър-председатели. „Министърът на вътрешните работи също има своя ангажираност”, подчерта Местан.

Всичко ни кара да мислим, че служебния кабинет е кабинет на зам.-министри на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, заяви Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

Последвайте канала на

1243 5

Коментари 5

Добави коментар

2013.03.13 | 01:08

5
А върху вас тегнат съмнения за огромни кражби в дует с БСП и на изборите ще си го получите!
kiro

2013.03.13 | 01:07

4
българино я се стегни молко бре
аз

2013.03.13 | 01:07

3
мамка му колко са жалки.... дават мило и драго отново да се докопат до власта за да съдерат и малкото кожа останала по гърба на обикновенния човек... БЕЛЕНЕ ЗА ВАС (ама не АЕЦ.... това преди него)

2013.03.13 | 01:07

2
МАРШ В АНАДОЛА ИЗМЕКЯР РЯЗАН
pe6o

2013.03.12 | 23:45

1
щото няма "манерки" в тва правителство

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини