БСП към ГЕРБ: Гневът на хората ще ви помете

  • 08 март 2013 11:12

  • 3929
  • 42
БСП към ГЕРБ: Гневът на хората ще ви помете
©

Последните работни седмици на парламента, както и целият мандат на ГЕРБ, преминаха в света на кривите им огледала. Сякаш проблемите на хората не засягат управляващите в оставка, сякаш те живеят в друг свят. Това заяви по време на парламентарния контрол депутатът от БСП Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

"Вместо да се заеме с актуалните проблеми като високите сметки за ток, мнозинството на ГЕРБ си състави съвсем различен дневен ред. Занимавахте ни с общото авиационно пространство с Молдова, с избягване на двойното данъчно облагане в Швейцария. Това едва ли са актуалните теми, които са най-важни за българите. Наистина ли сте слепи за болките на хората? Последните две седмици в парламента разиграхте цирк. Докато народният гняв бушува навън, вие отхвърляхте предложените от нас неотложни мерки за цените за тока, за мораториума върху държавните сделки, за хаоса в здравеопазването. Хората видяха цирка в парламента, провалените заседания на комисии, срамния бойкот на депутати от мнозинството. Този парламент приключва работа по срамен начин. Продължавате да не разбирате какво изкара гражданите на улицата - не изчерпаните нерви на Борисов, а изчерпаното търпение на хората. Те са бедни и отчаяни. Гладът победи страха. Както писаха европейски вестници, българите не са просто бедни - те са най-бедните в Европа. Те умират от глад и студ", посочи Найденов.

"На този фон идва и поредният ритник за управляващите - отлагането на членството на България в Шенген, което беше едно от предизборните обещания на ГЕРБ. За пореден път европейските партньори ви казват, че има проблеми с корупцията, организираната престъпност и върховенството на закона. Колко пъти още искате да ви сритат, за да го разберете? Вие разчитате, че паметта на хората е къса и до изборите ще забравят неизпълнените обещания. Това обаче този път няма да се случи. Няма по-голямо дебелоочие сега да обещавате по-високи доходи за в бъдеще, сякаш досега не управлявахте. Това, което се случва на улицата, е заради вашите безобразия. Вие отключихте гнева на хората. Сега чрез президента протакате и назначаването на служебно правителство и се опитвате да заметете следите. Този номер обаче няма да мине. Гневът на хората се отключи и ще ви помете", завърши Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3929 42

Коментари 42

Добави коментар
Справедлив

2013.03.09 | 16:16

42
НАЙДЕНОВ МНОГО СИ НАГЪЛ ! Я ИЗЛЕЗ НА УЛИЦАТА ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ ТИ СЕ СЛУЧИ. ГЛЕДАЙ СИ МАЙЧЕТО МАНОЛОВА И НЕ ГОВОРИ ВРЕЛИ НЕ КИПЕЛИ. НАГЛЕЦ ТАКЪВ. НА ИЗБОРИТЕ ПАК ЩЕ ЗАГУБИТЕ КАТАСТРОФАЛНО. А ТОГАВА С КОГО ЩЕ СЕ ОПРАВДАВАТЕ? С АРМЕНСКИЯ ПОП СИГУРНО. БЕЗСРАМНИЦИ ТАКИВА.ОКРАДОХТЕ ВСИЧКО,СТАНАХТЕ МИЛИОНЕРИ ВСИЧКИ ОТ ИБ НА ВПС НА БСП.НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ. ТЕЗИ ВАШИ ПРИКАЗКИ СА ЗА ПРЕД ПЕНСИОНЕРИТЕ В ДЕМЕНЦИЯ И ЧАСТ ОТ РОМИТЕ.

2013.03.09 | 16:16

41
Тия боклуци от БСП не спират да си мерят пи*ките с ГЕРБ не разбраха боклуците,че хората не искат тия продажни измекяри.
1q

2013.03.09 | 16:15

40
Тия боклуци от не разбраха ли ,че изборите могат да ги спечелят единствено ако участват сами
we

2013.03.09 | 16:15

39
Тия боклуци от БСП не разбраха ли ,че изборите могат да ги спечелят единствено ако участват сами

2013.03.09 | 16:15

38
Хората излязоха на улицата да протестират заради монополите (ЧЕЗ, ЕОН, ЕНЕРГО-ПРО) които БСП и НДСВ докараха, а тези от БСП при всяка поява пред медиите извъртат работите и казват, че хората са излезли да протестират заради ГЕРБ. Абе ко да кажа... тези от БКП смениха кочината ама прасетата останаха същите!
Най-точният отговор

2013.03.09 | 16:15

37
НАЙДЕНОВ МНОГО СИ НАГЪЛ ! Я ИЗЛЕЗ НА УЛИЦАТА ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ ТИ СЕ СЛУЧИ. ГЛЕДАЙ СИ МАЙЧЕТО МАНОЛОВА И НЕ ГОВОРИ ВРЕЛИ НЕ КИПЕЛИ. НАГЛЕЦ ТАКЪВ. НА ИЗБОРИТЕ ПАК ЩЕ ЗАГУБИТЕ КАТАСТРОФАЛНО. А ТОГАВА С КОГО ЩЕ СЕ ОПРАВДАВАТЕ? С АРМЕНСКИЯ ПОП СИГУРНО. БЕЗСРАМНИЦИ ТАКИВА.ОКРАДОХТЕ ВСИЧКО,СТАНАХТЕ МИЛИОНЕРИ ВСИЧКИ ОТ ИБ И ВПС НА БСП.НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ. ТЕЗИ ВАШИ ПРИКАЗКИ СА ЗА ПРЕД ПЕНСИОНЕРИТЕ В ДЕМЕНЦИЯ И ЧАСТ ОТ РОМИТЕ.
Гюро Михайлов

2013.03.09 | 16:14

32
Сигурно е така. На Бойко е същото, само че на ен- та степен.
niki

2013.03.09 | 16:15

36
gerb sa nai naglite i podli izrodi , siderov im predlaga na4ini kak da se opravim, te se hilqt nai naglo
Гюро Михайлов

2013.03.09 | 16:15

35
Има доста общи нещо между треньора на герб и този на ЦСКА- НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА, но, бизнесът над всичко.
7777

2013.03.09 | 16:15

34
КАК ТАКА ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ИМА СВЕСТНИ ПОЛИТИЦИ,МАГИСТРАТИ И ПОЛИЦАИ САМО В БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ НАМЕРИ ЕДИН ДА РАБОТИ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА!
toros

2013.03.09 | 16:15

33
ДО ВСИЧКИ БОКЛУЦИ В БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ : уВАЖАЕМИ ТЪПАЦИ, НЕ СИ ПРАВЕТЕ ИЛЮЗИИ, ЧЕ ЩЕ ВЛЕЗЕТЕ ОТНОВО В ПАРЛАМЕНТА. ЩЕ ВИ ИЗМЕТЕМ КАТО "КУЦО ПИЛЕ, ДОМАТ ". ПРАВИТЕ СИ ТЪНКИТЕ СМЕТКИ, НО ТОЗИ ПЪТ НОМЕРА НЯМА ДА МИНЕ. ЩЕ ПРЕВЗЕМЕМ ПАРЛАМЕНТА С РЕВОЛЮЦИЯ. СТАНИШЕВ, ВРЕМЕ Е ДА СИ ГЛЕДАШ ДЕЦАТА ОТ ЗАТВОРА И ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕШ ОТ МОНИКА, КЪДЕ СЕ ПЛАЩА ТОКА, ВОДАТА, ПАРНОТО И ДР. СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ - ДОГАН, СИДЕРОВ,КОСТОВ, БОРИСОВ, ЯНЕВ И ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ БОКЛУЦИ. ПОЗДРАВИ: ВАШТА МАМКА НЕ КЪПАНА.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини