БСП към ГЕРБ: Гневът на хората ще ви помете

  • 08 март 2013 11:12

  • 3929
  • 42
БСП към ГЕРБ: Гневът на хората ще ви помете
©

Последните работни седмици на парламента, както и целият мандат на ГЕРБ, преминаха в света на кривите им огледала. Сякаш проблемите на хората не засягат управляващите в оставка, сякаш те живеят в друг свят. Това заяви по време на парламентарния контрол депутатът от БСП Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

"Вместо да се заеме с актуалните проблеми като високите сметки за ток, мнозинството на ГЕРБ си състави съвсем различен дневен ред. Занимавахте ни с общото авиационно пространство с Молдова, с избягване на двойното данъчно облагане в Швейцария. Това едва ли са актуалните теми, които са най-важни за българите. Наистина ли сте слепи за болките на хората? Последните две седмици в парламента разиграхте цирк. Докато народният гняв бушува навън, вие отхвърляхте предложените от нас неотложни мерки за цените за тока, за мораториума върху държавните сделки, за хаоса в здравеопазването. Хората видяха цирка в парламента, провалените заседания на комисии, срамния бойкот на депутати от мнозинството. Този парламент приключва работа по срамен начин. Продължавате да не разбирате какво изкара гражданите на улицата - не изчерпаните нерви на Борисов, а изчерпаното търпение на хората. Те са бедни и отчаяни. Гладът победи страха. Както писаха европейски вестници, българите не са просто бедни - те са най-бедните в Европа. Те умират от глад и студ", посочи Найденов.

"На този фон идва и поредният ритник за управляващите - отлагането на членството на България в Шенген, което беше едно от предизборните обещания на ГЕРБ. За пореден път европейските партньори ви казват, че има проблеми с корупцията, организираната престъпност и върховенството на закона. Колко пъти още искате да ви сритат, за да го разберете? Вие разчитате, че паметта на хората е къса и до изборите ще забравят неизпълнените обещания. Това обаче този път няма да се случи. Няма по-голямо дебелоочие сега да обещавате по-високи доходи за в бъдеще, сякаш досега не управлявахте. Това, което се случва на улицата, е заради вашите безобразия. Вие отключихте гнева на хората. Сега чрез президента протакате и назначаването на служебно правителство и се опитвате да заметете следите. Този номер обаче няма да мине. Гневът на хората се отключи и ще ви помете", завърши Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3929 42

Коментари 42

Добави коментар
От село

2013.03.09 | 13:04

2
И на малките деца им е ясно, че мафиотската ви и крадлива партия яхна хората, ама нещо ви се объркаха сметките и сега се чудите какво да правите, щото пишман протестиращите утрепки които изкарахте на улицата не знаят какво точно искат или по-точно вие не можете да им обясните какво искате!
олигарси и монополи

2013.03.09 | 13:04

3
Управлявани от опозицията с платени мутри

2013.03.09 | 13:04

4
Ей тия още не могат да озъзнаят че няма да управляват те,преглътнете го ве БСП пак ГЕРБ ще ви бие както винаги де.
Vida

2013.03.09 | 13:04

5
Северо-западна България гласуват само за БСП ,а са най-бедни! ФАКТ!
HAMMAN

2013.03.09 | 13:06

15
Казва се -северозападнала България.!
Дидо

2013.03.09 | 13:05

8
В северозападна България гласуват за БСП и СДС пенсионерите и тези, които са се облагодетелствали по тяхно време Аз съм от един от най-"западналите" градове Враца и мога да ви кажа само, че когато дойдоха ГЕРБ на власт бяха пуснати редица проекти за оправянето на града, но след като си избрахме кмет от листата на БСП и всичко пропадна и се потули. Това, където варненци се оплакват от инфраструктура да заповядат в Враца, за да видят за какво иде реч.
Zeitgeist

2013.03.09 | 13:05

6
А Вас, дали ще Ви подмине?

2013.03.08 | 17:57

1
Германия иска визи за българи и румънци Аз съм противник БСП, но вижте за кой ще гласувате Вие....
Българка

2013.03.09 | 13:05

7
Гневът на хората е от Вашата партия БСП/БКП не от 4 г . а , когато създадохте монополистите с тройната коялиция .. нагли комунисти изгладняхте и искате отново власта ,но народа не е безпаметен като вас
daniel

2013.03.09 | 13:06

9
тия от БСП не разбраха ли , че точно тези хора ги пометоха преди 4 години.... положението в България от години е плачевно... кой го позволи? кой позволи монополите да се развият и доминират? това не се случва за 4 години.... много правилно е казал Живков ... '' Морала в политиката е да се води баланс на интересите на всички, а не само на тия където са забогатели ... Ето просто ... Щото народа е 90 на стоте...а новобогаташите са 5 на стоте и други които приживяват към тях още 5 на стоте .... а останалото? ''

2013.03.09 | 13:06

10
Г-н Найденов, хората не са обедняли за тези 4г. Европейските партньори добре знаят,че корупцията и организираната престъпност не са от вчера. За съжаление хората са виновни, че вярваха сляпо на всички. Мистър 10% - по времето на Костов, Бакърджиев, Софиянски. Защо Костов махна Богомил Бонев, когато тръга на провежда операции КОМАР1,2 защо???

2013.03.09 | 13:06

11
тези не спряха да лаят по всевъзможни медий....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини