Мария Илиева ще блесне в зала "Олимпия"

  • 07 март 2013 16:36

  • 2463
  • 1
Мария Илиева ще блесне в зала "Олимпия"
©

Мария Илиева ще пее утре в зала "Олимпия" в Париж.

Певицата замина рано тази сутрин за френската столица. Българската звезда ще има три концерта там, като ще партнира на популярния поп изпълнител Тони Карейра, предаде БНТ.

Двамата с Тони се запознават миналата година на музикалния фестивал "Топ ъф дъ поп" в Полша. Покорен от талантливата българка, Карейра предлага да запишат дует с Лондонския симфоничен оркестър. Песента влиза в последния му албум и вече е хит в Латинска Америка, Португалия и Франция.

"Да пея пред чужда публика не ми се случва за първи път, но да стъпя на такава сцена, една от най-престижните в света, е голямо вълнение, голяма чест", сподели Мария Илиева.

Всички места в зала "Олимпия" вече са изкупени, казва Мария и се надява да очарова публиката с впечатляващ португалски, който изучила специално за новото дуетно парче с Тони Карейра.

"Когато записвахме във Франция песента, преди няколко месеца, Тони и целият му екип бяха много впечатлени, защото се оказа, че произношението ми, когато пея на португалски, е добро", допълни тя.

Последвайте канала на

2463 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.03.31 | 06:45

1
Мария Илиева ще блесне в зала "Олимпия" гола ли ще блесне (лъсне) ?

Добави коментар

Водещи новини