Станишев: Проф. Михаил Константинов трябва да подаде оставка

  • 07 март 2013 14:23

  • 2144
  • 8
Станишев: Проф. Михаил Константинов трябва да подаде оставка
©

БСП иска отстраняването на проф. Михаил Константинов като председател на Борда на "Информационно обслужване" АД.

Това каза на пресконференция лидерът на партията Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Той съобщи, че е поискал Константинов да бъде освободен, защото е заявил явно политическо пристрастие и позиция. По думите на Станишев това не може да бъде нормална ситуация и да има нормално преброяване. Вече няма доверие в Константинов, декларира лидерът на БСП.

Станишев съобщи, че в събота ще бъде на среща на активистите на ПЕС в Будапеща и ще отправи покана към тях да се включат чрез неправителствени организации в наблюдението на изборите в България.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2144 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
тр

2013.03.20 | 16:43

8
Може би търсиш място за Азер Меликов
хе хе хе

2013.03.20 | 16:43

7
Хе хе хе, ама че смешник , той всъщност даже вече не е и смешен , а жалък!Ако професора беше казал, че БСП е най-великата партия на света щеше сигурно да го обяви за светец ,хе хе хе!Не ,не - тия червени празноглавци още живеят в миналия век преди 1989год. и си мислят ,че още хората им вярват че сме живели в най-богатото и справедливо общество на света???? А изгнилите капиталисти умират от глад и болести хе хе хе!Мноооооого прав беше другарчето им ,което в изблик на откровение призна ,че червените са заразени Спинозни некадърници хе хе хе- още по-лошо - те са крадливи и заядливи , завистливи и некадърни , арогантни и първосигнални кретени , плачещи от дълги години да ги пратим в историята! Нека им помогнем най-накрая , а!!!!!
ех ех ех

2013.03.18 | 20:40

1
"Изгнилите" капиталисти ограбиха през последните 4 г народа ни.Изгнилия капитализъм е като мушмула колкото по- изгнил, толкова по-сладък,ама само за собсвениците на капитала ,другите ядат изплютите люспи. Пращай си който където искаш ,но си смешен като онова бяло дупе ,дето ги пращаше в затвора министрите някъде пък сега е свалил нивото и ще праща кметовете.

2013.03.20 | 16:42

6
Искам Станишев да остане пожизнен шеф на БСП - по-мазно , арогантно и противно същество не съществува на земята!Отвратта само като му видиш физиономията е толкова голяма , че наистина трябва да си Спинозен за да гласуваш за тоя плужек!
on4o

2013.03.20 | 16:42

5
Да, редно е !
антигербер

2013.03.19 | 18:13

4
Въпреки, че това е казано от Сергей Станишев, който като лидер на БСП не се припознава от много Българи Е АБСОЛЮТНО НЕОБХОДИМО ГЕРБАРАСТЪТ професор Мифхаил Константинов да ПОДАДЕ ОСТАВКА ВЕДНАГА! ТОВА БИ БИЛО В ИНТЕРЕС НА НАРОДА И В УЩЪРБ НА МИЛИТЕ НИ ГЕРБАРАСТИ!
Станишев

2013.03.19 | 12:41

3
Искам на всички важни постове да сложа саморъчно само мои партийни другарчета по убеждения и по "душа" Всички некадърници дето не ме обичат и не ме харесват трябва да отидат в Белене или да ги настигне Народния съд , както след 1944. Аз обичам само лявовъртящи мекокитковци , които ме обожават и признават моята гениалност и физическа и сексуална красота!Обичам разбира се и Доган , той ми стана първо другарче и затова му разреших да "управлява парите в държавата" при нашето правителство . Искам го отново близо до мен , обожавам целувката му и всички които не мислят като мен са долни интриганти , манипулатори , фалшификатори , мафиоти и нищо не разбиращи говеда! Хайл СтаниГей!
Станишев

2013.03.18 | 20:40

2
Червена ГЕИ ОРГИЯ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини