Проф. Михаил Константинов: Ако не се появят истински лидери, ни чакат фюрери

  • 05 януари 2012 19:09

  • 2170
  • 4
Проф. Михаил Константинов: Ако не се появят истински лидери, ни чакат фюрери
©

Ако не се появят истински лидери, ни чакат фюрери, което в превод от немски означава лидер.

Това каза пред Радио "Фокус" анализаторът проф. Михаил Константинов. Според него човечеството е достигнало критична точка в своето развитие, при което се осъзнава, че повече по този начин вече не може. Анализаторът смята, че изчерпването на ресурсите като вода и храна и социалното неравенство, са в основата на критичното състояние. „И ако сегашните лидери и политици, които ръководят света, това не го оправят ще дойдат едни други лидери и политици”, коментира професорът.

„България не е нещо много по-различно, така че това, което казваме, че заплашва света, в не по-малка степен ни заплашва и нас. Даже при нас може да бъде малко по-мъчително, въпреки че пък в някакъв смисъл ние сме си на дъното. Богатите има от къде да падат и да ги боли, а ние сме си на дъното. Забележете съвсем скоро няма да има вода за пиене, няма да има храни. Това че няма да има нефт и газ е по-малкото зло – няма да караме толкова автомобили. Нещата, които предстоят, са много неприятни, но дано да се освестим, ако не, ни чакат много неприятни истории”, каза Константинов.

Палежите на автомобили в България не са изключение от тенденциите в глобалния свят, коментира още проф. Михаил Константинов и припомни, че само преди три години във Франция бяха запалени 42 000 автомобила. В началото на миналата година имаше серия от палежи в Берлин, а след това последваха вандалските прояви в Лондон. Според анализатора всичко това е израз на усещането на хората за изолираност и липса на перспектива и невъзможност да влияят на света.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2170 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Шикългрубер

2012.01.08 | 19:30

4
И ТОЯ ПАВИАН КАКВО ИЗДРИСКАЛ!! "Проф. Михаил Константинов: Ако не се появят истински лидери, ни чакат фюрери" ТЪПАНАР,ЩО НЕ ГО КАЖЕШ КАКТО ТРЯБВА А ИЗВРАТЕНО СЕРЕШ?? ПРАВИЛНОТО Е-АКО НЯМА ИСТИНСКИ ЛИДЕРИ,СЕ ПОЯВЯВАТ ТАКИВА!! А ТИ ГИ НАРИЧАШ ФЮРЕРИ-ДЕМЕК Е НЕЩО ЛОШО?? ВЪРВИ ВИЖ КАКВО БЕШЕ ГЕРМАНИЯ ПРИ ФЮРЕРА-И ДО ДНЕС ИМ ДЪРЖИ ВЛАГА И ТЕГЛЯТ ЦЯЛА ЕВРОПА,БЕ ,МАЙМУНЯК! ФЕНОМЕНАЛНИ!!! И ДРУГО -ТИЯ СЕГАШНИТЕ КАТО СПОРЕД ТЕБ(И СПОРЕД ВСИЧКИ!) НЕ СА ИСТИНСКИ ЛИДЕРИ-ЗНАЧИ СА ФАЛШИВИ,ПРЕСТЪПНИ ЛИДЕРИ!! ТОГАВА КАТО ТАКИВА НЕ СА ЛИ ЗА ЕШАФОДА??? КАКВО МИ ДУДНЕШ И КЕНЗАШ ПОД НОС..И РАЗМИРИСВАШ НАДАЛЕЧ ?? ела ме плаши мен с железор или горива че нямало-ний си тренираме на чист въздух в планината и сме супер!!
ЦЕЦИЧ

2012.01.08 | 19:30

3
ПРОФЕСОРА Е ГЛЕДАЛ ПОСЛЕДНАТА СЕРИЯ НА ДУХЪТ НА ВРЕМЕТО И ГО ПРЕДСТАВЯ ЗА СВОЯ МИСЪЛ
калитко

2012.01.08 | 15:06

2
просто в тази заспала дърава е време за ИСТИНСКА ДИКТАТУРА... МАФИЯТА ЗАВЗЕ ВСИЧКО ЗА ЗАВЗЕМАНЕ!
ГОШКО

2012.01.07 | 12:37

1
"Проф"-анът говори материалистични глупости! Не истинските лидери и политиците дърпат конците на националните и световните събития! Управлението е духовно, от Духовния свят. Във физическия свят няма причини! За да стане човекът Бог, трябва да мине през злото и доброто! Само с доброто не може да има правилна еволюция. В зависимост от своето съзнание, човек сам избира дали да е инструмент на добрите или на злите духовни сили. Но човекът, който е станал инструмент на злото, понася тежки наказания, защото нарушава божествения Закон на Кармата! И така, в крайна сметка винаги побеждава доброто!

Добави коментар

Водещи новини