Мними бременни кореми се превръщат в хит в Китай

  • 04 март 2013 20:07

  • 4344
  • 0
Мними бременни кореми се превръщат в хит в Китай
©

Необичаен продукт се превърна в един от доста търсените в Китай – мнимите бременни кореми, които китайките използват за най-различни цели, пише БТВ.

Коремите са изработен от индустриален силикон и се продават в комплект от по три броя с различни размери за различните етапи на бременността. Всеки от трите корема струва от 400 юана /63 долара/ до 3600 юана. Интересът е толкова голям, че сайтът за електронна търговия Таобао продава на месец по 300 бройки, предлагани от 70 различни магазина.

Някои от клиентките на този продукт го купуват, за да се правят на бременни, докато изчакват да получат правото да осиновят дете, но не искат обкръжението им да разбере, че не могат да заченат. Други пък носят фалшив бременен корем, докато сурогатна майка износва бебето им.

Някои се правят на бременни, за да познаят предварително част от проблемите на бременността. Други носят силиконовите кореми, за да спечелят някои привилегии, като място в автобуса, пререждане на опашката в магазина или дори безплатен обяд, който
отпускат някои магазини за бременните жени.

Медици обаче предупреждават, че носенето на силиконово бременно коремче може да предизвика кожни алергии.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
4344 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини