Ако "Атака" спечели изборите, Сидеров става премиер

  • 23 февруари 2013 13:18

  • 9448
  • 141
Ако "Атака" спечели изборите, Сидеров става премиер
©

Напълно е възможно след изборите да не може да се направи кабинет и да се отиде на нови избори. Това заяви лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Ако се стигне до там, ще управлява „дирижираният от президента" служебен кабинет, каза още лидерът на "Атака". Той бе категоричен, че ако неговата партия спечели изборите, премиер ще бъде самият той.

По думите му по-разумно е парламентът да действа още няколко месеца, за да може да се променят необходимите закони, за да се гарантират честни избори. Но тъй като това не се случва, „ще имаме повторение на сегашния парламент", каза още Сидеров. По думите му служебният кабинет ще „заметете" оставеното от ГЕРБ. „По-добре да не правим избори, а протестите да продължат по-мощно, за да свалим и президента", категоричен е лидерът на „Атака", пише Дарик.

Сидеров допълни, че голяма част от исканията на протестиращите се припокриват с тезите на партия „Атака". Например, едно искане, за което партията настоява от години, е за национализация на ЕРП-тата.

„Задача номер едно пред следващото правителство е ревизия на управлението на ГЕРБ", смята Сидеров. Той допълни, че това няма как да стане от служебното правителство.

„С оставката си правителството хвърли парламента в цайтнот и тотална безполезност", категоричен е Сидеров. Той определи случващото се като „театър". Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г спасява егоистично партията си, но по този начин не могат да бъдат приети нито един от важните закони, допълни лидерът на „Атака". Според него по този начин не може да се проведат честни избори. „Отново ще има пазар на депутати", смята Сидеров. Според него „най-важното е народната енергия да не се остави да бъде манипулирана".

Последвайте канала на

9448 141

Коментари 141

Добави коментар

2013.05.14 | 11:13

141
сигурно е луд за това че иска от 10 години насам да изгони ЧЕЗ МЕЗ и т.н., сигурно е луд затова че от 10 години се бори за справедливост за българите и съд за крадците ограбили страната, сигурно е луд за това, че иска да спре кранчето на циганите, сигурно е луд за това че се бори против възраждането на гей средите в страната. не драги мои - лудите те вие! и най-вече ония олигофрени, които си мислят, че ако дойде Сидеров на власт, ще започне да трепе турци и мангали и да ги праща в лагери ХА ХА ХА! Не няма да вкара във война България, но за сметка на това ГЕРБ за малко не го направи, гласувайте за тях и следващия път може и да го постигне, гласувайте за тях и се гушкайте с братята роми, защото те скоро ще са мнозинство. бойковци и сергейове няма да си мръднат пръста за това, скоро време циганите ще са мнозинство и само един националист и истински патриот като Волен Сидеров може да се справи с тях. Как? Ми не като ги трепе, като ги накара да си плащат тока, водата, като спре издръжката им и ги накаже за престъпленията им, защото мангала сега живее на наш гръб, ражда по 5-6 деца на мандат, докато българите не искат вече и едно да имат. ако искате да има неква промяна, а не просто политически трикове и измами гласувайте за Сидеров.

2013.05.14 | 11:13

140
100% ще гласувам за тях, макар че досега никога не съм. Те 100% ще крадат (и през ум не ми минава, че има нещо като "честен политик") но знам със сигурност, че всичките европейски кръвопийци ще се изметат от тука без никой да ги гони...според мен за да си изпълни предназначението, на Сидеров не му трябват повече от 3 месеца мандат. После ше стане голем "европейски" скандал, той ще бъде наречен "фашист", изкуствено ще го махнат и ще си продължим нататък, но с малко по-малко европейски пиявици на гърба....до 157 - браво ли? Сори, ама се протестира, когато имаш право на това - за какво протестират ромите? - ние им плащаме тока, а те 1 лев за данъци не дават. И аз искам да имам пълен двор с деца и да им се радвам, а държавата да ми ги храни, ама нямам и не ми дават и да крада, само защото имам образование и от мен се очаква да работя. Не искам в тълпата до мен да има цигани, защото не съм наравно с тях пред държавата и пред закона, срещу който протестирам и не искам до мен да застават престъпници! Аз си изгладувах и си платих декемврийската сметка за ток - кой от тях плаща изобщо?
Вяра

2013.05.14 | 11:13

139
Е, защо пък не?! Да стане премиер. Видяхте ли цените на горивата - бензина, дизела? Стига! Да се махнат тези мафиотски структури, срастнали се с властта! Съдебна реформа, реформат в здравеопазването, в образованието. Да се помисли за пенсионерите, за майките и децата, за всички работещи хора. Да се помогне на безработните, да се квалифицират и реализират. Да задържим младите тук, да им осигурим по-добро бъдеще. Да се печелят проекти за просперитета на България. Специалисти, учени и интелигентни хора, помогнете на народа да застане с вас и заедно да измъкнем страната от лапите на грабителите и мафиотите! Победа!
,

2013.05.14 | 11:13

138
ДАЙТЕ МУ ШАНС ! Ако се издъни поне ще знаем. Никога не е бил на власт и не е показал възможностите си.
вальо

2013.05.14 | 11:12

137
Алтернатива е само Сидеров!Трябва да му се даде шанс, въпреки че да ли ще успее е съвсем отделен въпрос. Но дори 10% да реализира от това което говори Сидеров,ще бъде много повече от всичко това което направиха за всички други за 23 години! България има нужда от тотална смяна на модела.Не мога да разбера хора които сега излизат да протестират,след това пак ще ли да гласуват за правителството на Герб! Абе вие добре ли сте!? Слепили сте!?Трябват нови хора в изпълнителната власт.Костов,Станишев,Доган,Борисов всички тия хора ни докараха до това положение. Пак ли за тях да гласуваме.Ние какво,олигофрени ли сме! Силно се надявам този път всички ние да се обединиме заради България.Не чакаѝте нищо хубаво от Герб.Сега може да ни намалят тока с 10%,утре малко по малко ще го вдигнат пак. Пак същата история,пак 4години на вятъра.Еѝ хора, нашите животи нашите съдби отиват на вятъра.Аз съм млад човек без работа и без семеѝство, ако Атака или по скоро национализма не вземе управлението направо си стягам куфарите.Не може се живее тука.23години демагогия...още ли 23 години демагогия ни трябват!?Всичко се руши,безработица, мизерия всички напускат страната.. а циментената глава ми говори по цял ден за асфалт,за досиета.На коѝ му пука Рапоне! Гласуваѝте за България! Ако ли не стягаѝте куфарите и никога повече не се връщаѝте тука! Приятен ден на всички!
ani

2013.05.14 | 11:12

136
А Т А К А! П О Б Е Д А!Нека подкрепим Волен Сидеров.Той е единствения който ще направи нещо за тази Държава. Той казва истината такава каквато е!!!С теб сме г-н Сидеров!!!!

2013.03.25 | 00:31

135
Аз съм за защото говори директно и открито !!!това е другари гробари жалко че се подведох и гласувах за вас колкото и провокации да правите в вашите сайтове и тв гладът винаги ще си казва думата народът няма нужда от реклама на диктатори .... народът има нужда от пълен хладилник!
АТАКА

2013.03.25 | 00:31

134
АТАКА ! ПОБЕДА ! АТАКА ! ПОБЕДА ! АТАКА ! ПОБЕДА !
АТАКИСТ

2013.03.25 | 00:31

133
АТАКА ПОБЕДА СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ МОЙ ПОКАЖИ ЧЕ СИ ЖИВ ГЛАСУВАЙ ЗА АТАКА
Митко

2013.03.25 | 00:31

132
Сидеров за премиер!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини