"Атака" е категорична: Не сме получавали пари от ДПС

  • 22 февруари 2013 17:52

  • 2234
  • 11
"Атака" е категорична: Не сме получавали пари от ДПС
©

ПП "Атака" поиска право на отговор във връзка с появилият се документ, според който ДПС е финансирало Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

От партията припомнят, че Сидеров е осъдил Сезгин Мюмюн, който автор на твърдението, за клевета срещу  "Атака".

Novini.bg публикува пълният текст без редакторска намеса:

На 24 февруари 2007 г. турчинът излъга в интервю за "168 часа", че ДПС финансирало патриотите с 1,6 млн. лв.
Сезгин Мюмюн Мустеджебов на 07/02/2009 година бе осъден от състав на Софийския районен съд (СРС) на глоба от 7500 лева и обществено порицание заради клеветата срещу АТАКА и нейния лидер Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, която той разпространи на 24 февруари 2007 г. чрез интервю във вестника на ВАЦ "168 часа".
Тогава един от основателите на ДПС тиражира лъжата, че според копие на "докладна", партията на Доган била финансирала АТАКА с 1,6 млн. лева на изборите през 2005 г. Фалшификатът уж бил подписан от мъртвия вече началник - кабинет на ДПС Ахмед Емин. Заради клеветата Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа заведе дело срещу Мюмюн, който след инсинуациите си бе изключен от политбюрото на ГЕРБ, на която партия Мюмюн беше съучредител. Преди две години Мюмюн бе осъден за документна измама, тъй като фалшифицирал подписите на хора от партията на Осман Октай.
На делото Мюмюн не се яви за шести пореден път, което накара председателя на съдебния състав Вл. Драганов да му назначи служебен защитник.
Адвокатът на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа - Емил Василев, доказа пред съда по безспорен начин, че Мюмюн умишлено е дал интервюто пред репортерката на "168 часа" Петя Минкова, въпреки че е съзнавал, че такава "докладна" за мнимото финансиране не съществува.
"Много важно доказателство е преписка на Върховна касационна прокуратура (ВКП), от която става ясно, че твърденията на Мюмюн за незаконно финансиране на АТАКА от страна на ДПС са били обект на специална проверка. След края й в писмо на ВКП лично до Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа се казва, че в твърденията на Сезгин Мюмюн няма нищо вярно и че т.нар. докладна всъщност не е документ, а ксерокопие", заяви пред съда адвокат Василев. Той припомни, че на 5 декември 2007 г. покойният вече началник-кабинет на ДПС Ахмед Емин лично опроверга пред съда да е имал каквито и да е контакти с АТАКА и потвърди, че докладната е фалшификат.
"Самият Емин бе категоричен, че нито бланката, нито печатът на докладната са били в обръщение към момента на инсинуацията", посочи още Василев.
Като друго доказателство, че Емин е вложил умисъл в клеветата си, защитникът на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа напомни показанията на репортерката Петя Минкова, дадени на предишно заседание. Според журналистката, инициативата за интервюто е на Сезгин Мюмюн, който сам потърсил седмичника, за да изнесе публично клеветите си.
"Друг пишещ от "168 часа" - Иван Тропанкев пък свидетелства, че публикуваният текст във вестника е напълно идентичен с думите, казани от Мюмюн пред журналистите", уточни защитникът на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.
Сезгин Мюмюн Мюстеджебов е лежал в затворите в София, Стара Загора, Плевен. В Старозагорския затвор установява контакт с Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. През 1990 г. излиза на свобода и се включва в създаването на ДПС.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2234 11

Коментари 11

Добави коментар

2013.06.30 | 15:07

11
МАЛОУМНАТА СГАН В КОЯТО СЕ Е ПРЕВЪРНАЛ СЛАВНИЯТ НЯКОГА БЪЛГАРСКИ НАРОД НЕ ЗАСЛУЖАВА СВЕТЕЦ КАТО ВОЛЕН СИДЕРОВ ЖИВУРКАЙТЕ СИ СЪС ЖАЛКИТЕ СИ ЗАПЛАТКИ И ПЕНСИИ И СЕ МРАЗЕТЕ И КЛЕВЕТЕТЕ ЕДИН ДРУГ БОКЛУЦИ СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ ИСКАТЕ НЯКОЙ ДОСТОЕН И ПОЧТЕН КАТО СВ. ВОЛЕН НО ЩЕ Е КЪСНО R.I.P. МАЙКО БЪЛГАРИЯ ТИ НЕ СИ ВИНОВНА ЧЕ СИ ОБИТАВАНА ОТ ТАЗИ БЕЗРОДНА И БЕЗБОЖНА СГАН
България над всичко!

2013.06.30 | 15:07

10
ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ КОЯТО МОЖЕ ДА НИ ИЗМЪКНЕ ОТ ТАЗИ ПАТОВА СИТУАЦИЯ Е АТАКА. МНОГО БЪЛГАРИ СЕ ОСЪЗНАХА И АТАКА ЩЕ УЧАСТВА В СЛЕДВАЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО - ТОВА Е ФАКТ. НЯМА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА, КОЯТО ДА ПОЛУЧИ ПО-ГОЛЯМО ДОВЕРИЕ ОТ АТАКА. СЪВЕТВАМ И ВАС, БРАТЯ БЪЛГАРИ, АКО ВИ Е ПИСНАЛО ОТ ПОТЪПКВАНЕТО НА ВАШИТЕ И НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ - ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ИДЕОЛОГИЯТА НА АТАКА И РЕШЕТЕ ДАЛИ ДА ГИ ПОДКРЕПЯТЕ ИЛИ НЕ. ТЕЗИ КОИТО ОБИЖДАТ АТАКА ИЛИ ВОЛЕН В ЧАСТНОСТ, НЕ СА ЗАПОЗНАТИ СЪС ПРОГРАМАТА НА ПАРТИЯТА, А СА ПОДБУДЕНИ ОТ НЯКАКВИ ПОПУЛИСТКИ ИЗКАЗВАНИЯ НА ИДИОТИ КАТО СЛАВИ ТРИФОНОВ И НЯКОИ "ОБЕКТИВНИ" МЕДИИ. НЕЩАТА СИ ИДВАТ НА МЯСТОТО И АТАКА ЩЕ ПОЕМЕ КОРМИЛОТО И В ДВИЖЕНИЕ ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ КОЙ Е БИЛ КРИВ И КОЙ Е ПРАВ. ЛОЗУНГА НА АТАКА Е "БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ" И ВСЕКИ КОЙТО СЕ ЧУВСТВА БЪЛГАРИН, НЕЗАВИСИМО ВЯРА, РАСА И КУЛТУРА Е ДОБРЕ ДОШЪЛ В РЕДИЦИТЕ НА АТАКА, ВСЕКИ КОЙТО СТОИ СРЕЩУ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ - БИЛО ТО "БЪЛГАРИН", АФГАНИСТАНЕЦ, АМЕРИКАНЕЦ Е ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ! "КЪЛНА СЕ ПРЕД ГРОБА НА АПОСТОЛА, АКО ДЕЙСТВИЯТА МИ СЕ РАЗГРАНИЧАТ ОТ ТОВА, КОЕТО ГОВОРЯ ДНЕС ПРЕД ВАС! AKO НЯКОГА ПОТЪПЧА БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС - ОБЕСЕТЕ МЕ ПУБЛИЧНО И МЕ ХВЪРЛЕТЕ НА КУЧЕТАТА." ВОЛЕН СИДЕРОВ
Pepi

2013.06.30 | 15:07

9
Volen e podloga na ДПС

2013.03.16 | 20:38

7
Абе едно е ясно - Атака се активизират , когато ДПС имат нужда.Видяхме какво стана при джамията.Всичко е програмирано.Сидеров не е света вода ненапита.Да не говорим, че в този парламент подпомогна Бойко да не получи вот на недоверие, а сега го плюе.Нагаждачество е това и чиста политиканщина.

2013.03.16 | 20:40

8
Всичко е интереси на много високо ниво!Да не мислиш ,че на Волен му пука за България?Интересува го единственно власт!

2013.03.16 | 20:37

6
е аз виждах такъвж документ във facebook с подпис ахмед емин на стойност милион и половина
aha

2013.03.16 | 20:37

5
Заради клеветата Волен Сидеров заведе дело срещу Мюмюн, който след инсинуациите си бе изключен от политбюрото на ГЕРБ, на която партия Мюмюн беше съучредител.

2013.03.16 | 20:37

4
Разбира се, че не са получавали пари от турчалята. Разбира се, че са осъдили клеветника. Разбира се, че продажните медии трябва да ни лъжат и да възхваляват само угодните продажни "политици" на световните и европейски лихвари-банки и техните протежета- монополисти и олигарси. Атака набира сила, понеже само тя защитава народните интереси. Никой друг-всички други благоговеят и се кланят на фашистите от ес и сащ.

2013.03.16 | 20:36

3
МРЪСНИ РЯЗАНИ ЛЪЖЦИ МАРШ В АНАДОЛА ФЕСОВЕ
южна България е за Волен

2013.03.16 | 20:35

2
Подкрепяйте си тикви, зайци, рязани хидроинженери, куневи-пръмови, костовски цигани, царе и манекенки! Само от Волен чуваме, това което искаме. Той предупреждаваше за заробващите договори в енергетиката още 2010г. само той търсеше сметка на продажниците.
Интересно да се знае...

2013.03.16 | 20:35

1
Само ,че вие не знаете от кои вестник е тази публикация?? ОТ ВЕСТНИК АТАКА,в нито един друг не е изложено решение по делото ! И АЛОО от АТАКА ПУБЛИКУВАЙТЕ КОПИЕ ОТ РЕШЕНИЕ НА ГС СОФИЯ ако имате такова? ЛУМПЕНИТЕ ДА СИ ВЯРВАТ....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини