"Хизбулла" отрази само Станишев (снимки)

  • 06 февруари 2013 16:00

  • 6126
  • 22
"Хизбулла" отрази само Станишев (снимки)
©

Ливанската шиитска групировка "Хизбулла", която вчера бе замесена в атентата в Бургас от миналото лято, избра да отрази новината от България само с думите на лидера на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, пише "Дневник".

На арабската версия на официалната страница Moqawama ("Съпротива") новината изобщо отсъства. В английския вариант обаче е посочено, че лидерът на БСП е подчертал, че "въвличането на "Хизбулла" от българското правителство в бомбения атентат в Бургас е необосновано и заплашва националната сигурност".

Страницата на "Хизбулла" също така подчертава, че Станишев е лидер на Партията на европейските социалисти. "Ясно е, че българското правителство е приело политически подход и само повтаря интерпретацията на "Израел" (думата е поставена в кавички, защото "Хизбулла" не признават еврейската държава) от следващия ден на атаката, когато разследването още не беше започнало", се привеждат думите на Станишев.

От медията на "Хизбулла" също така посочват, че опозиционният лидер критикува правителството за провал в предоставянето на подробен анализ на проблемите в българската национална сигурност, които водят до извършването на нападението.

Последвайте канала на

6126 22

Коментари 22

Добави коментар
Asen

2013.02.10 | 15:55

22
Тиквата и Никито Младенов ли да отрази и техните лъжи?
ggfure

2013.02.06 | 21:23

1
ziganib

2013.02.10 | 15:53

21
А отразили ли са че Станишко си е един най обикновен педерас
Нормално

2013.02.10 | 15:53

20
Все пак е шеф на Европейска партия,тоест институция,а не проституция като БУДАлата!
прост народ сме.....

2013.02.10 | 15:52

19
То ако не "българин " да си оплюе страната и да я излага пред цял свят като тоя червен боклук ,здраве му кажи!! АЗ от ОПОЗИЦИЯТА в БЪЛГАРИЯ,ДПС,БСП,НДСВ,Слави Бинев ,Кунева, освен да плюят с/у държавата си и да пускат интриги и скандали за 4 г. нищо друго не видях ?? И това е "ДЕМОКРАТИЧНАТА НИ ОПОЗИЦИЯ" представяте ли си!!!! А ББ бил мутрата ?

2013.02.10 | 15:52

18
Абсолютно грешите !! Не Сергей -а Бойко излага България. Забравихте ли -колко скандални и глупави изявления даде Бойко през тези 4 години. И нещо друго- в момента има 4 производствени фирми само от Южна България -които имат и изпълняват поръчки за Иран ; за Ирак и за Ливан- става въпрос за износ . Сергей не е тратоарен политик и продажник като Бойко ....
stiga

2013.02.07 | 22:07

17
Подаряваме Ви го Оправете го ще се зарадва

2013.02.07 | 22:07

16
Каква е разликата между Хизбула и БСП-ДС ??? И при двете имат въоръжени крила, които правят атентати, но от хизбула не взривяват жени и деца в джамия, и двете убиват без съд и присъда....но не вярвам от хизбула да са такива алчни и нагли крадци, каквите са лидерите на БСП, ДПС, Атака, отрепките от НДСВ и фурнаджийските лопати при Куневица.

2013.02.07 | 22:06

15
Очаквайте следващата седмица атентати в България. БСП ще ревнат "видяхте ли, долу ГЕРБ, дайте ни на нас властта и парата". Гарантирано от БСП/ДПС
ясно им е на хората

2013.02.07 | 22:06

14
Ето бе Хизбула знаят кой държи конците на ГЕРБ,а у нас все още има глупаци и вярват,че ГЕРб са други и различни от БСП.И това да ти го каже групировка,а не някоя държава от големите сили?!

2013.02.07 | 22:06

13
Не харесвам политиците, но ГЕРБ са прави, мили хора. Крадеца винаги, винаги се връща на местопрестъплението ......, нали така господа Хизбула !?

2013.02.07 | 22:03

12
Искам да обясня на Хизбула : Хизбула, селям алейкум ! Не се радвайте ,че наш еврей Сергей плещи глупости по телевизията. Той така си плещи по принцип. Откак е станал опозиция е толкоз национално отговорен и загрижен за народа , че понякога даже ни идва в повечко . Туй момче е на всяка манджа мерудия , кат на всеки ориз шафран демек. Момчето е нервно , щото идат избори и то ходи, подскача , вайка се и вика НЬЕТ на всичко каквото каже баце Бойко. То, горкото в казарма не е ходило ,от гражданство се отказа , за да не ходи войник , ама вдява и от разследване и от национална сигурност и от къдет го бутнеш вдява, а доколкото знам и дава ...Тва е друга тема де , ама не му се връзвайте , понеже за него е важно да се прави на опозиция и изобщо не му дреме дали става дума за Хизбула, Хамаз или Ну пагади . Наскоро имаше голям сеир с Доган ефенди ( наш политик- бизнесмен) и Сергейчо пак бърбореше ,че била застрашена националната ни сигурност . Някой от другарите около него ако пръдне по-силно, момчето ще подскочи от страх и ще го обвини,че застрашава националната сигурност, тъй ,че не му обръщайте внимание . Ние си го знаем и се забавляваме, ама вие не сте запознати и затуй реших да ви обясня. И простете,дето наш Бойко рече, че сте вие атентаторите. Ние сме малко село на гъза на географията и който и да беше на власт в това село, пак щеше да клекне пред Америка и НАТО. Сергейчо включително . Просто при нас, когато някой изпусне кокала и стане опозиция , почва да го е грижа за народа . Като дойде на власт му минава де , нема страшно. Алейкум селям, Хизбула , благодаря за вниманието .

2013.02.06 | 22:38

5
златна ти уста!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини