ВМРО: Лютви Местан трябва да спре с етническата омраза

  • 19 януари 2013 18:59

  • 2789
  • 12
ВМРО: Лютви Местан трябва да спре с етническата омраза
©

Изказванията на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, че причината за случилото се с Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е някакво сатанизиране на лидера на ДПС или някакъв „език на омразата" са нелепи. Нападателят се казва Октай, а не Огнян. Това коментира лидерът на ВМРО Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността във връзка с покушението срещу Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от.

ДПС няма право да използва своята вътрешнополитическа драма за предизборни цели. Още по-малко - да хвърля вината върху всички българи. Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в трябва да се извини за излишно емоционалните си реплики и да престане да размахва призрака на етническото напрежение. Напрежение очевидно има, но то е в самото ДПС, а не в българското общество, е позицията на ВМРО.

Този случай ще бъде използван от ДПС за стягане на електората и за героизиране на Доган. Това не бива да се допуска.

Последвайте канала на

Novini.bg
2789 12

Коментари 12

Добави коментар

2013.01.25 | 17:53

12
Наистина ДПС трябва да се извинят за всичките казани глупости по тази тема. Първо най- вероятно те са организирали този цирк и второ нападателя е от турски произход.
mmm

2013.01.25 | 17:51

6
Лютви Местан трябва да се извини
ivo

2013.01.20 | 20:33

3
цял ден гледам, репортажи и не видях гилза,от презарждането на пищова турско производство пълен бокук.

2013.01.25 | 17:52

11
Уфффф стават досадни и смешни с този "опит за убийство". Ако целта беше убийство нямаше да се използва газов пистолет.
един турчин който НЕ ПОДКРЕПЯ дпс

2013.01.25 | 17:52

10
този човек е абсолютно прав!!! ще гласувам за ВМРО!

2013.01.25 | 17:52

9
живея в град който не допусна Ахмед дори да се качи на трибуната да се изкаже той е доказал се агент и доносник какъв гарант на етническия мир го наричат по медиите гарант сме ние обикновените граждани но когато чух свирепото изказване на Местан видях че си имаме работа с фанатици
За Новия

2013.01.25 | 17:52

8
Този е най-злобния от всички!!! След като го слагат него начело, значи целят да се увеличи етническото напрежение!!! Турците са почтени хора и трябва да го отсвирят това корумпирано лаещо куче!
дино динев

2013.01.25 | 17:51

5
наистина този местан винаги е създавал негативни усещания в зрителите си преди всичко със свирепата си истерична реч и костовоподобния си грачещ глас въпреки, че е много речовит. шефът му беше като лалугер и редко се появяваше публично, та така поне не дразнеше. това даскалско перекенде обаче май ще взриви страната ако преди това някой друг от турците с курците не му тегли истинско куршумче каквото наистина си търси сам. защо трябва да страдат близо 8 милиона заради един лайномет изпълняващ срещу много пари поръчка на бабам-турция? а пропо, разни там шваби и минети са намерили начина как да се отърват от нас балканците - като ни дадат на турците обратно. само така европа ще се отърве от балканската простотия!

2013.01.25 | 17:51

7
по сборове и по седенки: какви е деца раждала, раждала, ражда и сега българска майка юнашка; какви е момци хранила, хранила, храни и днеска нашата земя хубава! Ах, че мен, дядо, додея любовни песни да слушам, а сам за тегло да пея, за тегло, дядо, сюрмашко, и за свойте си кахъри, кахъри, черни ядове! Тъжно ми й, дядо, жално ми й, ала засвири - не бой се, - аз нося сърце юнашко, глас имам меден загорски, та`ко ме никой не чуе, песента ще се пронесе по гори и по долища - горите ще я поемат, долища ще я повторят и тъгата ми ще мине, тъгата, дядо, от сърце! Пък който иска, та тегли - тежко му нима ще кажа? Юнакът тегло не търпи - ала съм му думал и думам: Блазе му, който умее за чест и воля да мъсти - доброму добро да прави, лошия с ножа по глава, - пък ще си викна песента!
p[

2013.01.20 | 15:13

1
Като гледам как са тръгнали нещата не е далече времето, когато СЛЕДВАЩИЯТ ОПИТ ЗА УБИЙСТВО ЩЕ БЪДЕ СРЕЩУ местанчо. Срам ме е че съм от Момчилград! Не желая да бъда отъждествяван с този конспиративен лумпен. дпс ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ!
димитров

2013.01.21 | 20:31

4
ти като си на един кур место от чорбаджийското село можеш ли да кажеш тоя "агент-павел" турчин ли е, помак ли е? мяза на турчин, в този кърджалийски регион селата са повечето турски...в нета обаче никъде не пише какъв му е етноса на местан!
mmm

2013.01.20 | 19:10

2
може наистина да е постановка, от тях (ДПС) всичко може да се очаква

Добави коментар

Водещи новини