Ударно сваляне на килограми

  • 21 декември 2012 21:27

  • 3273
  • 3
Ударно сваляне на килограми
©

Според диетолозите т.нар. "девствена диета" ще ви помогне да се отървете от излишните килограми само за седмица.

Просто трябва да премахнете от менюто си няколко продукта - мляко, сирене, кашкавал, яйца, соя, царевица, захар и подсладители, пише actualno.com.

Наблягайте на храните, които имат полезни вещества в състава си, а не само калории, за да влезете във форма за новогодишното парти.

Така ще предотвратите симптомите на непоносимост като подуване на корема, газове, нарушено храносмилане, умора, раздразнителност, промяна на настроението и най-вече наддаване на килограми.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3273 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.03.04 | 19:19

3
Да ви го туря на цензурата, човек не може да пусне по-дълъг коментар... Мама ви смотана!
част 1

2012.12.23 | 00:38

2
Че яйца е повече от препоръчително да се ядат, когато си на диета, само се избягва да се яде жълтъка, тоест не повече от 1 на ден...

2012.12.22 | 14:35

1
Ей тва е, не мога си довърша коментара, който е с начало "част 1", заради тъпата цензура... Направо напишете в гугъл BBTeam, хората са ви направили цял сайт само за диети и фитнес. Разбират си от работата, могат да ви помогнат. Аз отслабнах като се блъсках яко с домашни упражнения, дълго вървене в гадните пекове и точкова / нисковъглехидратна диета, а не с четене от този сайт, но общо взето е същата работа. Там просто нещата са обяснени подробно кое как и няма да си губите времето, колкото мен.

Добави коментар

Водещи новини