Aлиша Кийс е на върха

  • 07 декември 2012 10:19

  • 1015
  • 0
Aлиша Кийс е на върха
©

Американската R&B изпълнителка Алиша Кийс оглави класацията "Билборд 200" с последния си албум. Новата компилация включва 13 сингъла и измести от първото място барбадоската певица Риана.

Петият студиен албум на Алиша Кийс "Girl on Fire" излезе на 22 ноември и от него вече са продадени 159 хиляди копия, предаде БНТ. Това обаче са едни от най-ниските продажби за първа седмица в кариерата на певицата. Единственият албум на Алиша Кийс, който не зае първо място в класацията на Билборд с излизането си, беше "The Element of Freedom" от 2009 г. От него през първата седмица бяха продадени 417 000 броя, но той беше изместен от компилацията на Сюзан Бойл.

Съперници на Алиша Кийс за първото място тази седмица бяха Тейлър Суифт с "Red" и Род Стюарт с "Merry Christmas, Baby". Британската група "One Direction" е на четвърто място с "Take me Home", а албумът на Риана слезе чак на шеста позиция.

В последия си албум Алиша Кийс си партнира с Доктор Дре, Емили Сандей и Бруно Марс. До момента официално са излезли dwa сънгъла от компилацията - заглавната песен от албума "Girl on Fire" и "Brand New Me", която Алиша определя като автобиографично музикално признание.

Последвайте канала на

1015 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини