Мик Джагър: "One Direction" ми напомнят на нас (снимки)

  • 20 ноември 2012 11:32

  • 5929
  • 1
Мик Джагър: "One Direction" ми напомнят на нас (снимки)
©

Мик Джагър заяви, че концертите на "One Direction" му напомнят за тези на ранните "Stones", тъй като и двете банди не се чувствали комфортно, когато са притиснати от публиката и екзалтираните фенове, предаде БТА.

"Преди няколко вечери гледах концерт на "One Direction" по телевизията. Той ми напомни страшно много за нашите ранни гастроли, когато бяхме притискани от феновете и сякаш се понасяхме над публиката. По същия начин и те бяха отнесени и видимо им беше неприятно. Но това стана на същото място 50 години по-късно!", е коментирал 69-годишният рок ветеран.

Външният вид на фронтмена на момчешката банда Хари Стайлс често е оприличаван с този на младия Мик Джагър. А китаристът на "Ролинг стоунс" Рони Ууд неотдавна заяви, че силно е окуражил младата група, когато са участвали в риалитито за нови таланти "Х Фактор" през 2010 г.

"Срещнах ги преди да станат знаменитости", спомня си Ууд. "Казах им: "Стегнете се, знам че можете!". Те все още ме викат да свирим заедно на импровизирани лайфове!".

"One Direction" успешно щурмуваха американските класации и бандата често е сравнявана с "Ролинг стоунс" и "Бийтълс", които осъществиха подобен пробив през 60-те години на миналия век.

Последвайте канала на

5929 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
deiana

2013.05.07 | 16:33

1
ujas

Добави коментар

Водещи новини