Прогноза за времето

  • 29 март 2024 12:57

  • 275
  • 1
Прогноза за времето
© pixabay

През нощта ще бъде предимно ясно с увеличаваща се висока облачност. Ще е почти тихо. Минималните температури ще са предимно между 7° и 12°, в София – около 8°, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). 

Утре ще е предимно слънчево и топло. Ще има разкъсана висока облачност, която от запад ще намалява. В повечето райони ще духа слаб до умерен южен вятър. Максималните температури ще са между 23° и 28°, по-ниски по Черноморието, в София – около 25°. Атмосферното налягане е близко до средното за месеца. 

Проф. Рачев с много добри новини за времето!

Над Черноморието ще е предимно слънчево с разкъсана висока облачност. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са между 15° и 20°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево, преди обяд с незначителна висока облачност. Ще духа до умерен вятър от юг-югозапад и с него дневните температури още ще се повишат. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 18°, на 2000 метра – около 10°.

В неделя и понеделник ще бъде предимно слънчево, с разкъсана висока облачност, през втория ден значителна. Ще духа слаб южен вятър. Температурите ще се повишат още и в понеделник минималните ще са между 9° и 14°, а максималните - между 25° и 30°.

Последвайте канала на

Калина Христова
275 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.29 | 13:19

1
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman

Добави коментар

Водещи новини