Приеха доклада за дейността на ВСС, само "Атака" и сините не го подкрепиха

  • 29 юни 2011 13:36

  • 729
  • 0
Приеха доклада за дейността на ВСС, само "Атака" и сините не го подкрепиха
© Булфото

Само "Атака" и Синята коалиция не го подкрепиха.

По време на дискусията лидерът на ДСБ Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - изрази недоумението си, че в условия на криза през 2010 година членовете на получили допълнителни възнаграждения.

„Давате ли си сметка как изглежда това в очите на хората?! Най-заслужилите - магистратите, причината за това България да не влезе в Шенген - единствените с огромни премии в края на годината. Човек трябва да има някакви задръжки, някаква действителна отговорност, защото по този начин не може. Дълбоко убеден съм, че решенията не минават повече през търсене на персонална отговорност на един от 25 души. Това е невъзможно", заяви той.

Опонира му независимият депутат Тодор Великов с думите: „Най-малко г-н Костов има право да говори за упадък в съдебната система и специално за ВСС, защото трябва да се върнем години назад, когато част от този упадък, г-н Костов, и Вие го докарахте. Вие също един заместник-министър, член на политическия кабинет, го направихте главен прокурор в България. Не е Ваше правото сега да ставате, целият облечен в бяло, и да говорите за упадък в съдебната система".

„Много са Ви уплашили, щом излизате при всяка нужда на трибуната, уважаеми, много са Ви уплашили. Даже нямате нужда от натискане на бутона. Това прави впечатление на всички и тези аплодисменти, които прозвучават от време на време, се плащат изключително скъпо, вече сте го разбрали", контрира Костов.

Никой от управляващите не взе думата.

Последвайте канала на

729 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини