Борис Велчев: Прокуратурата е в тежко финансово състояние

  • 30 август 2012 10:53

  • 475
  • 0
Борис Велчев: Прокуратурата е в тежко финансово състояние
©

"Онази част от дейността на евентуалната организирана престъпна група, която е свързана с този кокаин в България, ще бъде много внимателно разследвана", заяви пред журналисти главният прокурор Борис ВелчевБорис Велчев   Борис Владимиров Велчев е  роден в София. Доцент, доктор по право. Баща му Владимир Велчев във връзка със задържания кораб „Свети Николай” в Испания.

Попитан защо моряците ще ги съдят в Испания, а не у нас, Борис ВелчевБорис Велчев   Борис Владимиров Велчев е  роден в София. Доцент, доктор по право. Баща му Владимир Велчев отговори: „Има принципи на международното наказателно право и принципи на националните наказателни законодателства. Въпрос на местоизвършване на престъплението. Не мога да дам оценка на работата на българската прокуратура. Предстои да се запозная с това, което е извършвано досега”, добави още Велчев.

„Прокуратурата е в тежко финансово състояние в същата степен, в която цялата съдебна власт е в тежко финансово състояние. Когато парите не стигат на всички държавни институции, трябва да правим икономии. Правилно беше решението на Висшия съдебен съвет да не се дават нови щатни бройки. Иначе прокуратурата има достатъчно пари да си гледа работата, но увеличаване на щата във време на криза не е добро финансово решение”, заяви Борис ВелчевБорис Велчев   Борис Владимиров Велчев е  роден в София. Доцент, доктор по право. Баща му Владимир Велчев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
475 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини