Пет месеца затвор за мъж, обиждал и заплашвал полицаи в Казанлък

  • 05 април 2024 15:14

  • 1654
  • 3
Пет месеца затвор за мъж, обиждал и заплашвал полицаи в Казанлък
© Булфото архив

Районният съд в Казанлък осъди на пет месеца лишаване от свобода при първоначален строг режим 40-годишен мъж, отправил закани, обиди и заплахи към полицейски служител, съобщават от пресцентъра на съда.

Пред съда мъжът с инициали Т.Т. се е признал за виновен в това, че 15 януари тази година в Казанлък е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото. При извършване на проверка от полицейски служители, 40-годишният мъж е отправил нецензурни думи и слизайки от автомобила, в който пътувал, изтръгнал с ръце задната му регистрационна табела, хвърлил я към единия полицай и го ударил, след което отправил закани, обиди и заплахи към полицейския екип, работещ по осигуряване на обществения ред. 

Деянието, извършено от Т. Т., по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм и дързост, и представлява опасен рецидив. Полицейските служители са поискали от подсъдимия да представи лична карта или документ за самоличност, при което той проявил агресивно поведение.

В Русенско арестуваха млад мъж, заплашил полицай

Одобреното споразумение е окончателно и има последиците на влязла в сила присъда, посочват от съда. 40-годишният мъж има и други криминални прояви и е осъждан за други престъпления.

През октомври миналата година мъж намушка полицейски служител в казанлъшкия ромски квартал „Казмера“.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1654 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 08:00

3
❤️ Г­­­о­­­р­е­­щ­и­­ ­­­м­­­о­­м­и­­­ч­е­­­т­­­а­ ­­­в­и­­­ ­о­ч­­а­­к­­­в­а­т ­-­ X­1­­8­­­.­F­­U­­N
А, бе,

2024.04.06 | 07:44

2
това Казанлък къде се намираше?

2024.04.05 | 17:55

1
Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки----> do.my/alkotox

Добави коментар

Водещи новини