Съдът в Девня остави в ареста обвинен за закана с убийство и побой над жената, с която живее

  • 08 февруари 2024 19:08

  • 859
  • 2
Съдът в Девня остави в ареста обвинен за закана с убийство и  побой над жената, с която живее
© Pixabay

Районният съд в Девня остави в ареста 48-годишен мъж, обвиняем за отправени от него закани за живота на жената, с която живеел на семейни начала, и за причинени ѝ леки телесни повреди в условията на домашно насилие, съобщиха от пресслужбата на прокуратурата във Варна.

Деянието е извършено в ранните часове на 5 февруари 2024 година. След възникнал скандал между задържания и жената, той започнал да я удря по тялото. Нанесъл ѝ побой, в резултат от който пострадалата получила наранявания по цялото тяло. Освен това мъжът я душил, заплашвайки я, че ще я убие. Преди да спре, той взел и телефона на жената, за да не може тя да сигнализирана за случилото се. Малко след като обвиняемият заспал, пострадалата потърсила своя съседка и я помолила за помощ.

Незабавно след получения сигнал на телефон 112 е образувано досъдебно производство и мъжът е привлечен към наказателна отговорност и задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия случая прокурор.

Мъж преби приятелката си в Перник

Определението на съда подлежи на въззивна проверка от Окръжния съд във Варна.

През миналата година на спешния телефон 112 са подадени над 30 000 сигнала за домашно насилие.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
859 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 10:44

2
❤️ Г­­­о­­р­­­е­щ­­­и­­ ­­м­о­м­­и­ч­­е­­­т­а­ ­­­в­­и­ ­о­ч­­а­к­­в­­а­т ­­­-­ X­­­1­8­­.­F­U­­­N

2024.02.08 | 21:39

1
Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----> use.my/azalfa

Добави коментар

Водещи новини