Атанас Славов: Готови сме да платим разумна цена, за да не се върне властта в пропутинска формация

  • 20 ноември 2023 16:08

  • 431
  • 1
Атанас Славов: Готови сме да платим разумна цена, за да не се върне властта в пропутинска формация
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Заместник-председателят на Народното събрание Никола МинчевНикола МинчевНикола Минчев е роден на 13.09.1987 г., юрист по образование. Сферите му на работа като адвокат са и правосъдният министър Атанас СлавовАтанас СлавовАтанас Славов е юрист-конституционалист. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на правосъдието в -  и двамата от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", отказаха да коментират думите на вътрешния министър Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните, че му е бил оказван натиск за определени назначения от съпредседателя на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

Двамата обясниха, че няма информация за това, а Славов декларира за себе си, че никой не се меси в работата му:  "Важното обаче е да сме наясно, че този формат на кабинет в момента изглежда безалтернативен. Ако искаме България да постига своите европейски цели, да се извършват реформи в страната, и ако не искаме властта да се върне обратно в пропутинска формация. Готови сме да платим всяка разумна за това цена".

Атанас Славов: Важните за държавата промени тръгват от университетските аудитории

Припомням, че в интервю за Нова телевизия Стоянов обясни поисканата му оставка -  заради прояви на полицейско насилие в четвъртък вечерта от ПП-ДБ,  с отказа му да се поддаде на опити за намеса в работата му от страна на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
431 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.20 | 16:23

1
Куха лейка си

Добави коментар

Водещи новини