Остава в ареста мъжът, пребил до смърт жена си пред очите на трите им деца в Бозвелийско

  • 14 февруари 2023 13:20

  • 1245
  • 1
Остава в ареста мъжът, пребил до смърт жена си пред очите на трите им деца в Бозвелийско
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Обвиненият за убийството на жена си в с. Бозвелийско ще остане в ареста, потвърди и Апелативният съд във Варна. 37-годишният Юлиян С. е обвиняем за това, че е умъртвил жената, с която съжителствал, по особено мъчителен начин и с особена жестокост.

Жестокото убийство в провадийското село бе извършено във вечерните часове на 6 февруари. 26-годишната жена беше пребита до смърт, а по тялото и бяха открити множество травми.

Пред трите ѝ деца е била пребита до смърт жената от Бозвелийско

Юлиян С. сам се е обадил на тел. 112 и се е предал, изтъкна пред апелативните магистрати адвокатът му. Обвиняемият поиска да бъде под домашен арест, за да се грижи за децата си.

От Апелативната прокуратура заявиха, че обвиняемият не е полагал грижи нито за тях, нито за жена си, което е видно от разпитите на свидетели. Освен това Юлиян С. е нанесъл удари на най-голямото дете. Има данни, че той системно е тормозел и малтретирал семейството си. Събират се доказателства и в подкрепа на обвинение за извършване на убийството в условията на домашно насилие.

Анализът на пълния обем данни и доказателства по делото потвърждава извода, че законосъобразна е именно най-тежката мярка за неотклонение спрямо. Според съда е безспорна съпричастността на обвиняемия към престъплението, за което е привлечен към наказателна отговорност.

Младата майка от Бозвелийско е убита пред трите си деца

Безспорни са и другите две предпоставки за задържане под стража: реална опасност от укриване и извършване на престъпление. А по-лека мярка за неотклонение не би могла да се обоснове с това, че Юлиян С. е единственият жив родител на трите малолетни деца. Още повече че умъртвяването на майка им е станало в тяхно присъствие.  

Определението на Варненския апелативен съд е окончателно.

Цветелина Кирилова
1245 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2023.02.14 | 13:33

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id369032

Добави коментар

Водещи новини