Първи подробности за жестокото убийство на млада жена във Варненско

  • 07 февруари 2023 10:23

  • 4560
  • 0
Първи подробности за жестокото убийство на млада жена във Варненско
© gettyimages
Слушай новината Слушай новината

Окръжна прокуратура – Варна ръководи досъдебно производство във връзка с убийство на жена в село Бозвелийско.

Под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура – Варна се извършва разследване на извършено убийство в село Бозвелийско.

На 6 февруари, около 19:40 часа е получен сигнал на ЕЕН 112 за нанесен побой, от който е пострадала 26-годишна жена. Незабавно на мястото са изпратени екипи на полицията и спешна помощ, които установяват смъртта на жената.

На място е извършен оглед, в резултат от който по тялото на жертвата са констатирани множество травматични увреждания. Назначена е съдебно-медицинска експертиза за изясняване причините за смъртта на младата жена. Иззети са множество веществени доказателства, биологичен материал.

Криминално проявен уби жена си

Разпитват се свидетели.

Във връзка със случая, по ЗМВР е задържан 37-годишен мъж, с когото жертвата е съжителствала, като се събират доказателства за негова съпричастност към тежкото престъпление.

Предстои наблюдаващият случая прокурор да извърши анализ на събраните доказателства и да прецени налице ли са достатъчно такива за привличане към наказателна отговорност.

Към момента работата по случая продължава под ръководството на Окръжна прокуратура – Варна, изясняват се фактите и обстоятелствата около случилото се.

Росица Валентинова
4560 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини