Обвиниха испанец, убил жена си и разчленил тялото ѝ в Разград

  • 25 януари 2023 16:49

  • 2444
  • 0
Обвиниха испанец, убил жена си и разчленил тялото ѝ в Разград
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Окръжна прокуратура-Разград осъществява ръководство и надзор по досъдебно производство, водено срещу испанския гражданин С.А., за извършено от него престъпление по чл. 116, ал. 1, т.6, пр. 2 и пр. 3 във вр. с чл. 115 от НК, за това, че на 10.12.2021 г. срещу 11.12.2021 г. в гр. Разград умишлено умъртвил съпругата си С.П.

Убийството е извършено по особено мъчителен начин за убитата и с особена жестокост.

Разследването е приключило и след извършен превод на обвинителния акт на 23.01.2023 г. досъдебното производство е внесено за разглеждане в Окръжен съд-Разград.

Обвиняемият и жертвата били съпрузи, като от брака си двамата имат три деца. Отношенията между С.А. и С.П. били обтегнати - често се карали, обвиняемият оказвал и физическо насилие над жертвата, за което С.П. се обръщала към властите в Кралство Испания за помощ.

През 2021 г. пострадалата се завърнала в гр. Разград заедно с трите си деца. През лятото на същата година и обвиняемият заживял заедно с тях. Вечерта на 10.12.2021 г. възникнал семеен скандал, след който съпрузите се разделили в различни стаи в апартамента.

Малко след полунощ С.А. усетил, че съпругата му е станала и ѝ нанесъл силен юмручен удар в областта на главата. След като паднала, започнал да притиска лицето ѝ. Когато установил, че не диша, С.А. решил да разчлени тялото, за да прикрие следите.

Пържени картофи издали убиеца на Евгения

По-късно обвиняемият заровил останките от трупа на жертвата на няколко места покрай пътя от гр. Разград към с. Стражец. След като се прибрал в апартамента се заел да прикрие следите от извършеното престъпление.

На 13.12.2021 г. родителите на С.П. уведомили органите на реда, че дъщеря им е в неизвестност. Започнато е досъдебно производство по чл.142 ал.1 от НК. В хода на проведените оперативно-издирвателни действия обвиняемият признал за извършеното и посочил къде е заровил останките от тялото на жената.

Цветелина Кирилова
2444 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини