Иван Гешев закри конференцията "STOP HATE SPEECH" и обяви: Този формат открива прозорец на възможности

  • 06 декември 2022 11:59

  • 285
  • 1
© Булфото

След тази конференция откривам в себе си някои предубеждения, които отпаднаха, след като се видяхме и говорихме. Обсъдихме аспекта наречен омраза от всички гледни точи.

Това заяви главният прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във, който закри международната конференция "STOP HATE SPEECH". 

"Второто изключително важно за мен, като главен прокурор, за който този въпрос е тема, за нас като нация, самите ние се мразим в ежедневието. Този процес се задълбочава година след година и няма как да не доведе до всички последици, които в исторически план евентуално може да доведе. Ние имаме проблем в нашето общество. Това е омразата, която имаме един към друг. Всекидневно употребяваме тази реч на омразата, без самите ние да осъзнаваме. По този начин създаваме опасностите, които обсъдихме", добави той. 

Иван Гешев: Злото започва с реч на омразата, да се борим с дела срещу нея

"Искам да кажа, че този формат, който беше вчера и днес, трябва да продължи. Той открива прозорец на възможности. На този формат присъстваха хора, които могат да променят нещата. Поотделно няма да имаме същия резултат, какъвто може да имаме заедно. Така пред нас се отваря възможност да преборим този проблем - езикът на омразата. Надявам се да се виждаме пак", завърши Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във

Последвайте канала на

Филип Епитропов
285 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.06 | 15:15

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 22 години съм) Секс модел съм) Обикновено продавам моите XXX снимки. Днес можете да ги видите безплатно. Ето връзката ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)

Добави коментар

Водещи новини