Тийнейджър влиза в затвора заради кражба от възрастна жена

  • 01 юли 2022 10:55

  • 1142
  • 1
Тийнейджър влиза в затвора заради кражба от възрастна жена
© Unsplash
Слушай новината Слушай новината

Районният съд в Монтана осъди на 6 месеца затвор ефективно 16-годишният Д.Т.Н. от село Габровница в община Монтана за кражба на пари от възрастна жена в селото. Съучастниците му – 16-годишната К.П.Д. и 18-годишният И.Т.В., са осъдени на шест месеца затвор условно, тъй като нямат други присъди преди това, съобщиха от Съдебната палата в Монтана.

На 18 април 2021 година тримата, тогава непълнолетни, отишли в дома на възрастната жена А.М.Г. и докато К.П.Д. и И.Т.В. се пазарели с нея уж да купуват ракия, то Д.Т.Н. прескочил оградата, влязъл в къщата и откраднал спестяванията на бабата в размер на 1300 лева. По сигнал на потърпевшата полицията веднага започнала разследване и установила крадците. Тримата са наказани с условни присъди по шест месеца с тригодишен изпитателен срок, но Д.Т.Н. е бил вече осъждан преди това условно и заради това тази присъда става ефективна, уточниха от Съдебната палата в Монтана.

Тримата младежи не учат, не работят и макар да са били непълнолетни в момента на кражбата, напълно са разбирали постъпката си, обявиха от съда в Монтана.

Изправят пред съда четирима мъже, обвинени в кражба на домашни животни

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1142 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2022.07.01 | 11:50

1
"Тийнейджър"...цигането го направихте джентълмен.

Добави коментар

Водещи новини