Главният прокурор се противопоставя на промените в Закона за контрол върху наркотичните вещества

  • 27 май 2022 17:16

  • 572
  • 3
Главният прокурор се противопоставя на промените в Закона за контрол върху наркотичните вещества
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Главният прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във се противопостави на промените в Закона за контрол върху наркотичните вещества и прекурсорите, внесени в Народното събрание от депутати от  "Демократична България", "Продължаваме промяната", "Има такъв народ" и "Възраждане". 

Обвинител номер едно се обявява срещу възможността министърът на земеделието да разрешава отглеждането на индустриален коноп. Според Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във в предлаганите изменения липсва ясно разграничаване между индустриалния коноп и марихуаната и не се предвижда възможност Министерство на здравеопазването или друг орган да осъществява текущ или последващ контрол върху съдържанието и концентрацията на активно вещество в добитата продукцията.

Надежда Йорданова: Законопроектът за разследване на главния прокурор ще е готов до 30 юни

"Не е ясно и как ще се подобри ефикасността в дейността на държавните органи, както в организационно отношение, така и с оглед защитата на застрашените от разпространението на наркотични вещества обществени групи като се има предвид, че действащата сега уредба е достатъчно ясна и детайлизирана", пише главният прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във в становище до Народното събрание.

Теодора Александрова
572 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ДБ

2022.05.27 | 18:00

1
Този престъпник ще е затворник. Ужасен престъпник и конспиратор и чадър на организираната престъпност. Без Милост!
баба гицка

2022.05.29 | 17:41

3
по-големи престъпници от дъ и бъ НЯМА - лакеи на прокопа и божков - надупени кукли

2022.05.29 | 17:03

2
Мачкай Гелев ДеБъ пидерастите! Всички разбраха за връзката им с Дубайският беглец

Добави коментар

Водещи новини