Прокуратурата погна кървавия случай от Враца

  • 21 април 2021 10:57

  • 2378
  • 0
Прокуратурата погна кървавия случай от Враца
© Pixabay

Досъдебно производство е образувано и ще изяснява причините и начина на причиняване на тежките наранявания на тригодишно дете и довели до смъртта на неговата майка, които бяха намерени вчера в апартамент в жилищен блок във Враца, съобщиха от Областна дирекция на МВР.

Тялото на мъртвата 31-годишна жена, която е гражданка на Словакия, е било открито от мъжа, с когото живеела на семейни начала. До него той намерил и детето им с порезни рани.

Ето какво е състоянието на 3-годишното дете, ранено от майка си във Враца

Детето е транспортирано първо до врачанската болница, където е стабилизирано, а след това е открано в болницата по спешна медицина "Пирогов" в столицата. По данни на лекуващите детето е оперирано и засега няма опасност за живота му.

Досъдебното производство е образувано по член 115 от Наказателния кодекс- убийство, но се работи и по всички възможни версии, съобщи окръжният прокурор Владимир Сираков.

Тялото на жената е транспортирано във врачанската болница за аутопсия и се очаква заключенията на съдебните медици да дадат повече данни за тежкия инцидент, при който е пострадало детето, а майката е загубила живота си.

Вижте и това видео от нашия архив:

Радина Лазарова
2378 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини