Проговориха братята на мъжа, който е живял с откритата мъртва жена във Враца

21 април 2021 21:09

Проговориха братята на мъжа, който е живял с откритата мъртва жена във Враца
© bulphoto (архив)
46140 0

Повече от 24 часа няма яснота за зловещия случай, който стана вчера във Враца. Майка беше намерена мъртва, а 3-годишното дете тежко ранено. Все още не са готови резултатите от аутопсията на 31-годишната жена, за да се установи причината за смъртта ѝ.

Повече от 24 часа врачанската прокуратура мълчи по случая за смъртта на 31-годишната жена от Враца и намереното невръстно дете до нея със сериозни порезни рани. Момченцето е стабилизирано снощи в болница "Пирогов" и няма опасност за живота му. Към момента по случая официално няма задържани лица.

Братята на мъжа, с когото жената живеела на семейно начала, твърдят друго.

Майка се самоуби, след като посегна на детето си

"С Йордан не можахме да говорим, защото органите го прибраха и понеже не можахме да го видим, а искахме да говорим с него какво се е случило, но не можахме. И вчера, когато се качих по стълбите до входната врата, където е асансьорът за нагоре имаше пред вратата кръв, но никой не ни дава обяснение. Ние това още не можем да го повярваме, ние сме в шок", заяви Атанас пред БНТ.

Близките твърдят, че скандали в семейството не е имало.

"Нямали са проблеми, семейни скандали. Нямали са някакви недоразумения между тях", каза Михаил, брат на Йордан.

"Към жена си, към децата си, беше абсолютно истински баща. Няма никакви проблеми, ни с някой да се е карал, да има на някой да дължи или нещо тем подобни такива работи, не е имал. Той е ако замесен, да е казал - ей, брат ми, аз имам такива проблеми със семейството, щото ние сме братя и си споделяме абсолютно всичко", допълни Атанас.

Очакват се резултатите от аутопсията, за да се установи причината за смъртта на жената.

Разследването продължава, като една от версиите, по която се работи, е за убийство. Но не се изключва и самоубийство след опит на майката да умъртви детето.

Мая Йорданова
46140 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини