Служителите в затворите стягат протест

  • 14 май 2012 11:04

  • 1103
  • 1
Служителите в затворите стягат протест
© Булфото

Синдикатът на служителите в затворите в България ще обсъди на събрание на 17 май решение за преминаване към протестни действия и определяне на дата, място и форма на протест, съобщават от пресцентъра на синдиката.

В писмо до вицепремиера и министър на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи и министъра на правосъдието Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент ръководството на синдиката е поискало корекция в бюджета на Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" и набелязване на мерки за предоставяне на допълнителни средства от централния бюджет за 2012 г. за финансово обезпечаване дейностите по изпълнение на наказанието "лишаване от свобода", както и за актуализиране на социални плащания на служителите.
 
В позицията се уточнява, че ако до дни не бъде проведена среща между министрите или резултатите не удовлетворяват синдиката, ще бъдат предприети конкретни действия за защита на исканията на служителите с оглед обявената в средата на ноември миналата година протестна готовност.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1103 1

Коментари 1

Добави коментар
karolev

2012.05.15 | 11:48

1
Ku4eto si lae,kervanat si varvi UVI...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини