Ковачева: Законът за отнемане на незаконно придобито имущество е срещу лошите

  • 04 май 2012 08:08

  • 954
  • 1
Ковачева: Законът за отнемане на незаконно придобито имущество е срещу лошите
©

Хората няма да разбират дали се проверяват имотите им за това дали са законни или не,  каза в студиото на Нова телевизия министърът на правосъдието Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент.

По думите й, те ще разбират за това само, ако се открият нарушения. Ковачева е категорична, че не може да се говори изобщо за донос, ако някой е сигнализирал Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество. Тя поясни, че това са сигнали и те могат да бъдат не само, ако има съмнения за мръсни пари, а и за незаконно строителство.

Правосъдният министър заяви, че е сериозен въпросът за опасенията, че може да се прилага Законът за отнемане на незаконно придобито имущество за политическа репресия. Тя призова всички неправителствени  организации да следят работата на Комисията и припомни, че правата на човека се нарушават много лесно и затова има толкова много дела в Страсбург срещу България. Ковачева обаче е категорична, че ако един политик е извършил някое от престъпленията, заложени в каталога на закона, той ще бъде разследван.

Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент каза още веднъж, че Законът за отнемане на незаконно придобито имущество е срещу лошите, а не срещу обикновените хора

Последвайте канала на

Десислава Станева
954 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2012.05.05 | 13:38

1
Тя е добричка лисичка , тя е цветна лехичка само за мир исане, тя е толкова чесничка,тя.................тя....тя..

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини