Иван Гешев разкри ще има ли следващ министър с обвинения

Най-сериозната мафия е политическата. Това заяви главният прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във в ефира на Нова телевизия.

Той заяви, че не се съобразяват действията на прокуратурата с действията на политиците.

"Разрешенията за претърсване на Президентството са от неделя. Другите твърдения са откровени лъжи. Какво говорят политиците няма значение", подчерта още той.

Попитан какво говорят доказателствата за съветника на президента Пламен Узунов, той заяви, че няма да се намесва в работата на прокурорите. "Всеки трябва да си прецени дали е нормално това да се случва - да получаваш неподписано решение на съдия, дали е правилно да лобираш, дали е правилно да се оказва друга логистична помощ, дали е правилно да имаш в чантата документи с гриф "секретно", добави още обвинител номер едно у нас.

Иван Гешев: Прокуратурата не се притеснява да разследва Доган, Пеевски. Вече няма недосегаеми

"Не е правилно да се нарушава законът. Докато аз съм прокурор, това няма да се случва", отсече още той.

На въпрос дали ще има обвинения Гешев заяви, че това се прави по преценка на наблюдаващия прокурор.

Що се отнася до действията на президента вчера по време на протестите, Гешев заяви, че те са тъжни. "Той се нареди сред хората, които атакуват прокуратурата, това е линия, поставена от Иван Костов. Той може да прави каквото реши, негова преценка е", смята Гешев.

"Истината е, че българската прокуратура работи по безпрецедентен начин. Независимо дали става дума за висши полицейски служители или човек с никнейм Черепа. Нашата работа е да си вършим работата и няма да се съобразяваме с българските политици и олигарси. Ние ще прекъснем връзката между тях, защото тя ни държи в бедност и в нищета", каза още той.

На въпрос за доказателствата срещу Бобоков той заяви, че няма да ги коментира, защото това са в компетенциите на наблюдаващия прокурор. Обвиняемият Бобоков трябва да отговори на други въпроси, а именно защо са заровени хиляди тонове боклуци. Има такива заровени боклуци до Червен бряг, до Кремиковци.

Гешев с горещ коментар за акцията на "Дондуков" 2

Попитан дали прокуратурата се използва за политически репресии Гешев заяви, че застава на страната на българските граждани. "Прокуратурата ще поеме своята лична отговорност за борбата с престъпността, защото ние знаем, че това е в името на нашите деца и на нашето бъдеще. Тази страница на безнаказаност и на недосегаемост трябва да се затвори и България да бъде отново силна", отсече главният прокурор.

"Няма да подавам оставка, защото си върша работата. Няма недосегаеми, има обвинени министри и олигарси. Който върви по криви пътища - ще падне рязко. Няма проблем да влезем и в Министерски съвет, стига да има доказателства за това. Ако някой си мисли, че у нас има кралско семейство и династия, то много се е объркал. Единственият човек, който не може да бъде разследван, е президентът, докато не се произнесе Конституционният съд", каза още Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във.

"Ще си свършим работата. Ще бъдат назначени  проверки и в зависимост от резултата - евентуално ще бъдат повдигнати обвинения срещу министър Боил Банов. Проверката е свързана с изграждането на небостъргач в близост до паметник на културата", каза още той и добави, че може да се очаква всичко.

Коментари

 1. 2020.07.12 | 10:08
  От този започна всичко, защото тръгна да изпълнява това, за което го назначиха боко и дельо.
 2. 2020.07.10 | 11:42
  бок.лук на въжето, като Садам, мръсник !
  1. 2020.07.11 | 01:17
   Извинете в Европа сте,21 век е !!!
 3. 2020.07.10 | 11:52
  ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ЩЕ ПОВТАРЯМ ЕДНО И СЪЩО ДОКАТО ТОЯ ЦЪРВУЛ КАСКЕТ Е НА ТОЯ ПОСТ...КАКВО СТАНА С АРАБАДЖИЕВИ ? ЗАЩО СА НА СВОБОДА ТЕЗИ ОЛИГАРСИ ПРЕСТЪПНИЦИ ?? КАКВО СТАНА СЪС СТАЙКОВЦИ И БЕНЧОВЦИ ? ЗАЩО СА НА СВОБОДА?КАКВО СТАНА С ДОМУСЧИЕВ И ПЕЕВСКИ,ДОГАН И БЪЛГАРОУБИЕЦА ОТ БАНКЯ --ТВОИТЕ НАЧАЛНИЦИ ? КАКВО СЕ СЛУЧВА С ЧЕРЕПА И ВАСИЛЕВ ОТ БЕЛГРАД?КАКВО СТАВА С НАРКОТРАФИКАНТ НАСЛЕДНИКА НА ВИС 2 ТАКИ ОТ ДУБАЙ?КАКВО СТАНА С ГАЛЕВИТЕ ? КАКВО СЕ СЛУЧВА С ПЛЕВЕНСКИЯ ПРЕСТЪПНИК БАЛБУЗАНОВ--ЗАЩО И ТОЙ Е ОСВОБОДЕН ? ЗАЩО П.Р.О.К.У.Р.А.Т.У.Р.А.Т.А. СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ПЕЕВСКИ И ДОГАН КОИТО СА НАЗНАЧЕНИ ОТ МОНТЕРЕЙ --В ЛИЦЕТО НА ЛЮБЕН ГОЦЕВ---ЗАЩО СИ КАСКЕТ ЧЕРВЕНА СВИНЬО ????ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩО ???
  1. 2020.07.11 | 01:15
   алооо запознай се със съдебната система ,търтеййййнннн не Гешев е виновен,а продажните съдии които ги пускат
  2. 2020.07.10 | 21:03
   След тези ти въороси, да те попитам аз. - Защо отиваш на протест, воден от пРезидента на Решетников, Нинова, Мая Манолова, плащан от тия забегнали в Сърбия и други руски колонии, координиран от ония срещу парк хотел Москва за да защитиш Галеви и тия които цитираш ли? Ако трябва да се смъкне правителство преди влизане в ЕРМ, то това трябва да стане с протест срещу разпасалите се руснаци и техните пионки Доган, пРезидента, оная с АЕЦ Белене, ония с "Балканския", а всъщност руско сръбски газов поток... Не тръгвай след бръмбари защото ще те заведат до лайнарника.
 4. 2020.07.10 | 11:23
  Стига с тия снимки с маскирани хора бе! Това е идиотщина....!!!!
 5. 2020.07.10 | 11:05
  Гешоо ходи лиз"ни дупето на Доганчо и Боко и лягай да спиш...
 6. 2020.07.10 | 11:01
  Хохо, Гешев започва да работил в стил американско посолство, ще има обвинени ако не слушкат. А като отворих темата, защо спряха забраните за влизане в САЩ? Забрана за влизане в САЩ беше подготвяна за Бойко ако реши да не действа срещу руските интереси в България, точно и за това не последваха такива, въпреки, че Помпейо (чичо Пейо) доста се закани. Е вярно Тръмп забрани на студентите да ходят в САЩ, но това е друга тема.
 7. 2020.07.10 | 10:34
  ПАЧКИ. КЮЛЧЕТА,,,,,,Какво се ослушваш Гешев
  1. 2020.07.10 | 11:00
   дивия на майка ти и той се услушва кутевски трол въшлив
  2. 2020.07.10 | 10:47
   Как ще разследва шкафа от който се храни! Нали утре няма да има пари за подстрижка!
  3. 2020.07.10 | 10:41
   малоумници , лудница , какво се ослушваш каскет ?
 8. 2020.07.10 | 08:47
  Браво, Гешев! Време е за промяна и почистване на корупционното блато, в което на хипопотамите комунисти им е много удобно.
  1. 2020.07.10 | 10:38
   на снимката от шкафчето да виждаш някой на леглото ? и да , метаданните от снимките бяха разчетени от специалисти , но те не са специалисти пишачи на провокации от фейсбук . като се информирате само от фалша във фейса , такива ще си останете , прости и манипулирани
  2. 2020.07.10 | 10:38
   Давайте бе, това прочистване го слушам отдавна, откога Бойко управлява и само един Кънчев осъдиха и пуснаха. Искам да добавя нещо, предишния посланник на хамерика си прeeба щатите, а този дали няма да го последва???
  3. 2020.07.10 | 09:56
   Хахаха, Тулупът или Каскетът ли ти показаха тези доказателства? Какъв малоумник трябва да си, за да продължаваш да се връзваш на манипулациите и изфабрикуваните обяснения за парите в шкафчето! Вервайте на тиквените насоки, само така!
  4. 2020.07.10 | 09:40
   До кога ще разнасяте тия нощни шкафове ? Какво по-голямо доказателство от това , че снимката с парите е правена през 2016-та , а другите с Борисов на тях пррз 2019-та ? Какъв малоумник трябва да си , да продължаваш да повтаряш тая простотия ? Можеш ли да се сетиш през 2016-та кой беше премиер и използваше тая къща ?
  5. 2020.07.10 | 09:14

   какво почистване на корупционно блато? какви 5 лева?!? В чия спалня се видяха пари и злато от корупция, а? и нищо не се разследва от Каскета. То сигурно нощните шкафчета сами си отглеждат парите и там няма мирис на корупция

  6. 2020.07.10 | 09:11
   трябва да започне с главния тулуп и кюлчетата злато , един милион евро джобни .
  7. 2020.07.10 | 09:08
   Руският пеерас пак превъртя с фалшивите червени палчета. Той всеки ден е дежурен да манипулира общественото мнение в полза на Русия.
 9. 2020.07.10 | 08:59
  А шкафчето кога Гешееев престъпнико? Бясно куче не се лекува!
  1. 2020.07.10 | 10:31
   Какво шкафче??????????????????????????
  2. 2020.07.10 | 09:14
   ОТ ЗАПЛАТИ ЛИ СА МИЛИОНИТЕ В ШКАФЧЕТО, А ПЕЕВСКИ ПОДЛОГИ. ДОГОДИНА ЩЕ СТЕ В ИСТОРИЯТА И ТРОЛОВЕ И МИНИСТРИ И МЕДИИ
  3. 2020.07.10 | 09:02
   Шкафче с пари...някой на теб пречи ли ти да си държиш парите в шкафче вместо в банка?
 10. 2020.07.10 | 10:10
  Браво Гешев!Смачкай цялата корумпирана червена гмеж!Тия паразити генерират 90% от икономическата престъпност в страната. Ще се съпротивляват,как иначе.И правилно,за да ги спреш,не е нужно нищо повече от това да ги принудиш да спазват закона.
  1. 2020.07.10 | 10:30
   Само да не забрави Бойко, Пламен Георгиев, Горанов, Менда Стоянова, Цацаров и доста други!
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Одобрявате ли блокирането на кръстовища и пътища в страната?

Одобрявате ли блокирането на кръстовища и пътища в страната?

Избрано от Интернет

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.