Прокуратурата потвърди за разпита на Нено Димов

  • 09 януари 2020 17:09

  • 1856
  • 1
Прокуратурата потвърди за разпита на Нено Димов
© Прокуратура на Република България

Днес, 09.01.2020 г., главният прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във беше на място в гр. Перник с оглед координация на провеждащи се действия по разследването по образувано досъдебно производство под надзора на Специализираната прокуратура по повод водната криза в града, съобщават от прокуратурата.

Следователи от Следствения отдел на Специализирана прокуратура, съвместно с органите на ДАНС, КПКОНПИ и МВР извършват действия по разследването-претърсвания и изземвания в Областна администрация – Перник, ВиК – град Перник и Министерство на околната среда и водите. Събират се доказателства за извършени престъпления от длъжностни лица, довели до проблемите с водоснабдяването в град Перник.

Обиск в дома на Нено Димов, разпитват го в НСС

Главният прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във се срещна с кмета на Перник Станислав ВладимировСтанислав ВладимировСтанислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 г. в София. Завършил е средното си образование в в продължение на проведената на 22.11.2019 г. в Съдебната палата среща с ръководството на ПРБ, във връзка с подаден от него сигнал за водната криза, причинена от експлоатацията на язовир „Студена“.

На 27.12.2019 г. по разпореждане на главния прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във разследванията на водната криза в Перник и причините, довели до нея, са взети на специален надзор, който се извършва лично от прокурор от Отдел „Специализиран“ във Върховната касационна прокуратура.

ПП АБВ внесе сигнал до прокуратурата за действията на Нено Димов

Също днес, 09.01.2020 г. бяха извършени действия от ДАНС и ГД “НП“ във връзка с разпоредена от главния прокурор на Република България проверка за спазване на Закона за управление на отпадъците и на Закона за опазване на околната среда от притежателите на отпадъци на територията на страната. Проверката беше възложена на министъра на вътрешните работи и на председателя на ДАНС на 6 януари 2020 г.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1856 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2020.01.09 | 17:30

1

Май ще опандизят Нено, и ще е вторият опандизен човек на Каракачнов, след Бате Харо Паспортаджията

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини