Адвокат: Опасват корупцията по високите етажи с непреодолими ровове

Това е една много добра кандидатура, каза в предаването "Лице в лице" по БТВ бившият зам.-градски прокурор на София Роман ВасилевРоман Василев Роман Василев е министър за развитие на електронното правителство от 12 март 2013 г. до 29 май 2013 по повод номинацията на главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в за председател на КПКОНПИ.

Той знае естеството на работа, опитът му ще даде възможност тази комисия да се оглави отново от юрист и да се постигнат съответните резултати. Това е един разумен избор. Не бих казал, че някой може да каже, че Цацаров е некомпетентен или няма управленски опит, заяви Василев.

Хамид за номинацията на Цацаров за шеф на КПКОНПИ: Богатство за всяка държава е да използва този потенциал

Докладите на КПКОНПИ показват реално отнето имущество. Ако искаме да има по-добър резултат, трябва да дадем и някакъв толеранс, посочи бившият зам.-градски прокурор на София.

Преди да дадем оценка на Цацаров трябва да се запознаем с концепцията му, заяви адвокат Емил Георгиев от "Правосъдие за всеки". При изслушванията си Гешев даде една много висока оценка на работата на Цацаров и каза, че ще продължи работата му. т.е. той ще произведе втора нула. А пък Цацаров като шеф на КПКОНПИ ще е втори главен прокурор, както каза депутатът със счетоводен прякор, който го е номинирал, заяви Георгиев.

Емил Димитров не е разговарял с НФСБ за кандидатурата на Сотир Цацаров

Като имаме предвид тоталния неуспех на прокуратурата в борбата с корупцията, в момента високите етажи на властта се опасват с два неопродолими рова, чрез които корупцията там да остане толкова безнаказана, колкото е в момента, коментира адвокат Емил Георгиев.

По думите му КПКОНПИ е неработеща комисия и крие данни за реално свършената от нея работа.

 

Коментари

  1. 2019.11.21 | 09:35

    Оценката на Г-н Геортиев и справедлива ,най-точна истина за работата на тия двама хубавци на властта олигархията на бандитите на разбойниците в държавата

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет