Емил Димитров не е разговарял с НФСБ за кандидатурата на Сотир Цацаров

  • 20 ноември 2019 10:53

  • 333
  • 0
Емил Димитров не е разговарял с НФСБ за кандидатурата на Сотир Цацаров
© Булфото

Емил Димитров обясни, че не е разговарял с НФСБ за кандидатурата на Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в за председател на антикорупционната комисия.

Не съм разговарял с НФСБ, не мога да говоря от тяхно име, уточни в кулоарите на парламента депутатът от "Обединени патриоти", представител на гражданската квота на ВМРО.

Вчера на общ брифинг в НС с ГЕРБ и Явор Нотев Димитров съобщи, че в началото лично е водил разговорите с Цацаров, защото действащият главен прокурор е неангажиран политически.
Г-н Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 е поискал утре среща със Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в и, ако има нещо да се уточни, ще го уточнят, добави той.

ГЕРБ и ОП издигнаха кандидатурата на Цацаров за председател на КПКОНПИ

По-рано лидерът на НФСБ беше категоричен, че въпросът за номинацията на главния прокурор за председател на КПКОНПИ не е обсъждан в групата и няма общо решение. Задължително решение означава да е взето с две трети в ПГ, подчерта Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Той уточни и, че предложението на "Воля" за депутата им Симеон Найденов също не е дискутирано, но, според него, той щял да има минимална подкрепа.

Последвайте канала на

Novini.bg
333 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини