Поредно заседание по делото срещу бившия здравен министър Петър Москов

  • 09 януари 2019 15:31

  • 1658
  • 0
Поредно заседание по делото срещу бившия здравен министър Петър Москов
© Булфото (архив)

Поредно заседание в Специализирания съд по делото срещу бившия здравен министър Петър Москов. Днес за втори път бившата шефка на Изпълнителната агенция по лекарствата Асена Стоименова даде показания по делото.

Бившата шефка на Агенцията по лекарствата беше разпитана подробно за целия законов механизъм, по който се случват бартери и дарения на медикаменти. Очаква се премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да бъде призован като свидетел в някои от следващите заседания, заедно с вицепремиера при предишния му мандат Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, информира БНТ.

Бившият здравен министър Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва е обвинен за бартер на ваксини с Турция, които не са разрешени у нас. Според прокуратурата в резултат на сделката за здравното министерство настъпили щети в размер на над 325 000 лв.

Владимир Василев
1658 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини