Жената на Славчо Атанасов остана без работа

  • 07 февруари 2012 16:49

  • 2945
  • 3
Жената на Славчо Атанасов остана без работа
©

Съпругата на бившия кмет на Пловдив Славчо Атанасов – Елена Атанасова остана без работа.

От 3 февруари, половинката на бившия градоначалник е на улицата.

От 13 години Елена работи в район “Южен” като главен инспектор „Наеми”.

Новата кметица на район “Южен” Павлинка Кацарова й е връчила заповед за съкращаване на щата. Според структурната реформа длъжността й преминава от главен инспектор „Наеми” в главен инспектор „Стопански дейности”. На съпругата на Славчо Атанасов обаче не е предложено да заеме новата длъжност, а й предлагат да стане старши експерт „ Общинска собственост”. Според нея с този ход кметът на „Южен” Павлинка Кацарова я принуждава да напусне.

В знак на солидарност към всички 250 освободени досега служители от Голяма община и от районите администрации напускам работа. В район „Южен” от около 60 човека, които работят досега, по една или друга причина са напуснали 20 служители и предполагам , че ще има още освободени, казва Елена Атанасова пред “Марица”.

Според нея, в момента от Община Пловдив са принудени да напуснат хора с дългогодишен опит. Съпругата на Славчо е убедена, че в момента в кметство на район “Южен” цари отровна обстановка, в която било трудно да се работи.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2945 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Административни драми

2012.02.11 | 23:33

3
Най обикновена чистка след избори. Нищо чудно няма тук. А кметът какъвто е слабоумен доста народ ще измете. Да не забравяме че после ще дойде и техния ред и т.н.т.
Бял Полуовес

2012.02.09 | 22:53

2
Не разбирам каква е квалификацията на главен инспектор „Наеми”?Струва ми се,че всеки нормален човек след двуседмичен курс може да върши тази работа.

2012.02.08 | 17:26

1
ЕБАЛ СЪМ Й МАЙКАТА НА ТАЯ ПАЧА

Добави коментар

Водещи новини