Христо Иванов: Нещата във ВСС и излизат извън контрол

  • 24 януари 2016 09:07

  • 2394
  • 3
Христо Иванов: Нещата във ВСС и излизат извън контрол
© Булфото (архив)

Скандалът във Висшия съдебен съвет е много голям. Огромен е. Нещата излизат извън контрол. Там се опитват да замажат проблемите.

Това каза в предаването "Събуди се" по Нова телевизия бившият правосъден министър Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския. Той коментира SMS скандалът, който разбуни духовете в съдебната система през последните дни. Много лошо е, че в най-важния съд на страната има съмнения за корупция и търговия с влияние. Разговорите между Румяна Ченалова и Владимира ЯневаВладимира Янева Владимира Янева Янева - Манолева е родена в град София. Средното си образование е завършила в трябваше да бъдат проверени. Отказът на ВСС да образува проверка показва, че там нещата не искат да изчистят съмненията. Хората виждат как някои личности се предпазват, други се опраскват, трети се натискат и си мислят, че за тях важи същото. Имаме един главен прокурор, който има безгранична власт и никой не може да го пипне. Рано или късно ще стигнем до промяната, категоричен беше Иванов.

Със Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в съм имал нормални контакти, докато бях министър. Той се крие от въпросите за своята безконтролност. Депутатите трябва да се справят с този проблем. Нека самият Цацаров да обясни защо му е тази безконтролност. Прокуратурата няма да отговори на много въпроси пред българското общество, но рано или късно ще трябва да отговори на въпроси зададени от международно експертиза, пророкува бившият правосъден министър.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2394 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Кака Мара подробната

2016.02.28 | 09:36

3
Този пак тръгна като лазарка по новините!
Иван

2016.02.28 | 09:36

2
Яве препишете закона за съдебната власт на една нормална европейска държава и точка Да ама не ви оттърва
Pokerstar

2016.01.28 | 00:03

1
50 $ безплатен Pokerstars истински пари Не е необходим депозит в тази връзка: goo.gl/A4ouZu

Добави коментар

Водещи новини