Гледат делото срещу Сидеров за инцидента на летище Варна

  • 13 ноември 2015 07:37

  • 1516
  • 2
Гледат делото срещу Сидеров за инцидента на летище Варна
© Булфото

Софийският градски съд гледа делото срещу Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа за инцидента на летище Варна. Той е обвинен в хулиганство и нанасяне на лека телесна повреда на полицай.

Конфликтът на летището възникна след скандал на борда на самолет между депутати от "Атака" и френски дипломат. Намесиха се и пътници, а на летището беше извикана полиция. По време на скандала пострада леко полицай. Според прокуратурата скандалът е провокиран от Сидеров и спътниците му. Лидерът на “Атака” твърди, че е станал жертва на скалъпено обвинение.

Вчера Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и неговият заместник Десислав Чуколов бяха призовани, за да им бъдат повдигнати обвинения за нахлуването в НАТФИЗ. Преди дни Сидеров и Чуколов бяха привлечени като обвиняеми за хулиганство и нанасяне на лека телесна повреда на полицай по другото разследване срещу тях – за разправията пред магазинчето за цигари на ул. “Раковски”, припомня БНТ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1516 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.11.24 | 11:58

2
Сбърканяк !
факти:

2015.11.24 | 11:58

1
лека телесна повреда на полицай на служба=5 години булка на килията

Добави коментар

Водещи новини