Явор Нотев пита: Нужно ли е да бъдат арестувани Сидеров и Чуколов? (видео)

  • 11 ноември 2015 10:13

  • 1876
  • 3
Явор Нотев пита: Нужно ли е да бъдат арестувани Сидеров и Чуколов? (видео)
© Булфото

Искането за задържане на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и Десислав Чуколов е силно повлияно от емоциите след нощта на изборите, каза Явор Нотев от парламентарната трибуна.

Той напомни как вчера в 14.00 господата Сидеров и Чуколов са били на разположение на следовател Цанов. По думите му това е достатъчно доказателство за това, че двамата депутати няма да се укрият и не е нужно те да бъдат арестувани и да пребивават по 24 часа в ареста.

"Поведението на двамата народни представители  показва, че няма как такива личности да се укрият или да напуснат страната", добави той.

Явор Нотев увери от парламентарната трибуна, че Сидеров и Чуколов ще спомогнат за развитие на разследването, защото това е в техен интерес.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1876 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
FM

2015.11.17 | 11:01

2
И какви са емоциите. Че Сидеров им го наби, на целия Парламент. И след, няма и месец, ученици се напушиха с наркотик. На Овцете това ли са емоциите, но за това ги задържаха, заради (Овчите емоции). -Злото, никога не идва само, -то си идва заедно с проблемите. А целият Парламент, с изключение на (Атака) е проблемен, вече близо 30 год. Стани да седна. Каруцата не помръдва, защото Орела,Рака и Щуката дърпат на различни страни.
ОТ КАРЛУКОВО

2015.11.17 | 11:03

3
FM ти си КРЕТЕН ,затова те очакваме с НЕТЪРПЕНИЕ!!!
Адвокат

2015.11.17 | 11:01

1
Да, Нотев, необходимо е всеки престъпник да бъде арестуван! Каква е разликата между ром откраднал телефон и хулигана Сидеров, който отнема телефон на момиче? Никаква! Задължително трябва да бъдат арестувани за назидание на всички престъпници в Народното събрание!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини