Лечков: Не съм изненадан, че възобновиха дело срещу мен

  • 15 май 2014 08:34

  • 1008
  • 0
Лечков: Не съм изненадан, че възобновиха дело срещу мен
©

На 15 май Върховният касационен съд (ВКС) ще гледа искането на главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в за възобновяване на дело с подсъдим бившия кмет на Сливен Йордан Лечков. Делото е приключило на две инстанции с оправдателна присъда и е влязло в сила, но прокуратурата смята, че трябва отново Лечков да бъде обект на вниманието на правосъдието, съобщава "24 часа".

„Не съм изненадан, но се съмнявам, че е лично от главния прокурор. Това е една стандартна процедура. Наскоро и други значими дела се възобновиха наново”, каза в пред Нова телевизия Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа..

По думите му това е една процедура, която я има в законодателството. „Нямам какво повече да добавя при положение, че по делата имам оправдателни присъди”, заяви той.

Бившият кмет на Сливен заяви, че това се случва за втори път. „Разчитам на справедливия съд”, каза още Лечков.

На въпрос защо го връщат четири години назад той отговори, че просто предстоят избори. „Пътувам днес към София, за да се явя във ВКС”, допълни той.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1008 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини