Сотир Цацаров: Главният прокурор трябва да бъде контролиран

  • 05 ноември 2013 18:30

  • 2015
  • 1
Сотир Цацаров: Главният прокурор трябва да бъде контролиран
©


Главният прокурор трябва да бъде контролиран и контролируем от народа, каза Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в по БТВ.

Спадането на рейтинга ме развесели, коментира Цацаров, защото не очаквал социологическата агенция Алфа рисърч той да бъде включен в изследването. Рейтингът на главния прокурор не трябва да се вери, той не е политик, заяви обвинител №1.

Цацаров допълни, че прокуратурата трябва да остане в рамките на съдебната, а не на изпълнителната власт. Ако станем под шапката на правителство, ние ще се превърнем в полицията. Това е най-лошата формула, допълни той.

Искам промяна, допълни Цацаров. По този начин той се мотивира за закриването на две военни прокуратури.

За оттеглянето на Бойко НайденовБойко Найденов Бойко Найденов е роден в София. През 1990 г. завършва Академията на МВР - специалност Цацаров заяви, че не е подканял бившия си заместник да напуска. Той отрече да работи срещу политици на ГЕРБ. Цацаров посочи, че отнетите депутатски имунитети на двама представители на ДПС, на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и на бившия вътрешен министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2015 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.11.06 | 22:09

1
Съдебната система се смятат за богоизбрани. Защо да не може да няма рейтинг Главния прокурор, като за всички е ясно за кого работи след делото по бюлетините в деня за размисъл. Защо както се прави от 1000 години не се изчака да се види къде ще се занесат тези бюлетини и да се заснемат, а така хем той провали изборите, хем се парви на вода ненапита.

Добави коментар

Водещи новини