Зинаида Златанова призовава за бързи крачки в съдебната реформа

Правосъдният министър Зинаида ЗлатановаЗинаида Златанова Зинаида Златанова е родена в София. Завършила е средното си образование в Немската езикова призова за предприемането на голяма крачка в реализирането на съдебната реформа. Тя се изказа по време на представянето на поредния доклад на Българския институт за правни инициативи, посветен на реализирането на ключовата реформа, предава "Дарик".

От доклада става ясно, че е необходимо тя да се развива с по-бързи темпове и едни и същи проблеми остават актуални с течение на годините - атестирането, сградния фонд, натовареността.

Председателят на Върховния касационен съд Лазар ГруевЛазар Груев   Лазар Георгиев Груев е роден в София. Завършва средното си образование през 1975 г. в 91-ва обаче не се съгласи със становището на Института, че въпросът с липсата на главен съдебен инспектор и гафовете със злополучните кандидати за конституционни съдии трябва да се разглеждат като проблеми на съдебната власт. Според него те са дело по-скоро на парламента.

Коментари

  1. 2013.11.01 | 00:38
    Соросоидка долна е тая Златанова !Антибългарка !ДОЛУ !
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет