Марин Марковски: Не е изключено да има политически зависимости в КС

  • 12 октомври 2013 17:54

  • 4930
  • 5
Марин Марковски: Не е изключено да има политически зависимости в КС
©

Опитният адвокат Марин Марковски потвърди в предаването "Дикоff", че си е помислил, че е възможно да му е спретнат атентат, заради факта, че искал съд за биячите на нападателя над Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от Октай Енимехмедов.

Припомняме, че преди близо месец ТИР се опита да направи обратен завой и джипа на адвоката се заби в него, като само факта, че въздушната възглавница не се е задействала спаси живота на Марковски.

Аз съм адвокат, който си обича професията. Не съм казвал, че това е атентат и че идва от ДПС. Но винаги в живота има едно "но" и то е много важно. Вярно е, че много сериозно съм критикувал ръководството на ДПС по делото на Октай Енимехмедов. Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в заяви тогава, че не трябва да се прилага законът и да се съдят хората, които са ритали Октай. Мен ме подразни това, защото там има телесни повреди по хулигански подбуди, обясни той.

Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на е отрасъл до моята врата. Със сина ми ходиха на уроци по математика и дърпаха опашката на котката, но това е встрани от нещата. В чисто юридически план считам, че конституционните съдии не бяха прави. Той не трябва да се връща в НС, правилата в Конституцията са много ясни. Съдиите се избират с квоти на президента, на ВСС и на НС, така че не е изключено да има политически зависимости, каза още той.

Марковски заяви, че всички съдии в България се съобразяват с ВСС, за да растат в кариерата. Всеки съдия, когато решава едно дело рефлекторно не може да се съобрази дали тази нива не е на някой човек от една партия. Това не е правило, но го има, каза адвокатът.

Последвайте канала на

4930 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Krum Usainski

2013.10.14 | 21:56

5
Днеска един негър изнасили майка ми пред нас а аз гледах и се насрах от страх даже се възбудих малко :(( ЗА ВСИЧКО ТОВА Е ВИНОВЕН БОКО ТИКВАТА ВЕЧЕ СЪМ ОТ АТАКА !!!!!!!!!
hmmm

2013.10.13 | 10:59

1

2013.10.14 | 15:17

4
"Не е изключено да има политически зависимости в КС..." Изключено е да няма! Гледай им главатаря Цоцарков /дето се срещна с новоизбрания шеф на ДАНС, може би да обсъдят синоптичната прогноза/ и хич не се питай какво ни чака...
Бобо

2013.10.13 | 16:23

3
Марин Марковски- адвокатът на Българската мафия.
mmm

2013.10.13 | 16:23

2
ами щом е отрасъл до твоята врата, за каква мафия говориш, е6аси, всички сте едно... че сте и еднакво охранени, противна държава, ей...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини