Мирослав Найденов дал обяснения в прокуратурата

  • 22 април 2013 17:22

  • 1313
  • 8
Мирослав Найденов дал обяснения в прокуратурата
©

Бившият министър на земеделието и храните д-р Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на е дал днес обяснения пред Прокуратурата по воденото срещу него досъдебно производство, във връзка с материали, които в миналото е представял на бившия главен прокурор Борис ВелчевБорис Велчев   Борис Владимиров Велчев е  роден в София. Доцент, доктор по право. Баща му Владимир Велчев и бившия председател на ДАНС Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола.

Найденов смята, че тези материали имат отношение по воденото срещу него досъдебно производство. "Дадох обяснения по повод досъдебното производство, образувано от Софийска градска прокуратура, по което съм привлечен като обвиняем. Аз поисках да дам тези обяснения и те са във връзка с констатация, че материали, които в миналото съм представял на бившия главен прокурор Борис ВелчевБорис Велчев   Борис Владимиров Велчев е  роден в София. Доцент, доктор по право. Баща му Владимир Велчев и бившия председател на ДАНС Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола не са били прикрепени към досъдебното производство по неясни за мен причини. Подкрепих тези мои обяснения с аудиофайл. Надявам се на бърза реакция от страна на Прокуратурата и, разбира се, надявам се това да помогне за изясняване на обективната истина в това досъдебно производство. Смятам, че тези материали имат отношение към това дело. За моя изненада се оказа, че те не са били прикрепени към него, а мисля, че биха могли да му дадат друга насока”, каза Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на. Той отказа да коментира какви са материалите, които е предоставил.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1313 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
ГербеХейтър

2013.04.23 | 18:04

5
От този екземпляр лъха на корумпираност и морално нечистоплътност ! Тепърва ще му лъснат "далаверките" ! А нищо чудно да се разприказва и за "патилата" на Боко и Цоко !!!

2013.04.23 | 18:08

8
Ами нищо чудно и БСП да си вкарат автогол ако се докаже че са се мъчили да го натопят а на аудио записа е подателя на доноса който е активист на БСП
Ъпсурд

2013.04.23 | 18:05

6
Самата мутра на Найденов е повод за национални протести...

2013.04.23 | 18:06

7
Тя и твоята мутра може да е за протест ама не се коментира

2013.04.23 | 18:04

4
Ше видиме кво мисли нацията на 12 па вие си протестираите
Внимавай Мършааа!!!

2013.04.23 | 15:20

3
Внимавай Мършааа!!! Съдбата на Дянков и Емо Фаса е показателна какво се случва с тези, които дърпат надолу имиджа на Вожда ви! А по-голяма тухла от теб и Цвъки няма!

2013.04.23 | 15:19

2
Защо от 23 март до сега правителството и президента на България не са отговорили за публикацията на Тутският вестник «Милиет»,която категорично обявява цяла югоизточна България за Турска територия? Защо медиите и политиците ни занимават с всичко друго, но не и с назряването на поредната Национална каткстрофа?
До Миро Мършата !

2013.04.23 | 15:13

1
Да ви е останало малко от динозавърското ирландско или го пазите за Великден ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини