Висш политик замесен в зверското убийство на сестрите Белнейски?

  • 31 януари 2013 07:27

  • 3679
  • 3
Висш политик замесен в зверското убийство на сестрите Белнейски?
©

Висш политик може да се окаже замесен в зверското убийство на сестрите от Пазарджик Росица и Христина Белнейски, съобщава в. "Всеки ден", позовавайки се на свои източници.

Намесата на потенциален виновник от такъв калибър обяснява защо вече 7 години няма безспорно доказан виновник за смъртта на момичетата, въпреки че съдът в Пазарджик посочи рецедивиста Лазар Колев като килър на сестрите и го осъди на до живот без замяна.

Зад кулисите на делото обаче е била разгледана хипотезата в зверството над Белнейски от 2006 година пръст да има висш политик с афинитет към лова. Съществували данни, че в периода около убийството дружинката му е била в региона на Пещера и Брацигово , където маститият държавник упражнявал точния си мерник. Досега такава версия не е споменавана официално.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3679 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
торбалан

2013.02.20 | 16:37

3
Айде сега : Афинитет кън лова имал !И ловец съм и рибар съм на закона мамата е*** съм! Афинитет към убиване на дивеч,ходещ на два крака хаха
e

2013.02.20 | 16:37

2
Трябваше да се досетите защо толкова време бе прикривано това зверско убийство ! За затвора са и вътрешни министри,ГДБОП-началници и Още...
Z I L

2013.02.20 | 16:37

1
Ха добар ден! Че това се знаеше веднага след убийството на момичетата,но имат ли куража да го осветлят този галеник мамин или схемата е пак такава плаштаи си,изпалняваи каквото ти кажем и може да изкараш няколко годинки,заштото като ми потрябваш да си на разположение...и така до края на света.

Добави коментар

Водещи новини