Свидетел: Вуйчото на Лазар Колев е замесен в случая "Белнейски"

  • 29 януари 2013 12:13

  • 4955
  • 4
Свидетел: Вуйчото на Лазар Колев е замесен в случая "Белнейски"
© Булфото

Пловдивският апелативен съд отложи за 19 февруари от 14:00 ч. делото за убийството на сестрите „Белнейски”, образувано по жалба от подсъдимия Лазар Колев.

Днес заседанието бе много емоционално. Нервите на осъдения на доживотен затвор Лазар Колев не издържаха и по време на разпита на следователя от Националната следствена служба Владимир, който за първи път застава пред съда, Колев се нахвърли върху него с реплики: "Ти ли не знаеш, вие сте схемаджии". Същото направи и майката на подсъдимия.

Владимир Славов - Иширковеца обяви, че Лазар Колев на разходка в Карето пред НСС му е признал, че е убил двете сестри Белнейски, като първо малкото момиче е закарал при вуйчо си. За първи път някой казва пряко пред съда, че богатият вуйчо на Колев е замесен в убийството, предаде БНТ.

Тези информация бе категорично отречена от Колев. Към края на съдебното дело днес той обяви пред съда, че Иширковеца е излизал по време на престоя си в ареста често, като е носил със себе си тефтер и химикал. Това е накарало подсъдимия да се усъмни, че той е поставено лице от следствието.

Пловдивският апелативен съд отложи делото за 19 февруари. До 4 февруари защитата на Колев трябва да посочи номерата на делата, които ще се прилагат с цел доказване на лъжесвидетелстване на ключовия свидетел Владимир Славов. Той също ще трябва да присъства на на 19-ти другия месец. До заседанието адвокатите ще трябва да осигурят и двамата свидетели, чиито имена не бяха съобщени днес под предлог с цел осигуряване на безопасността им.

Последвайте канала на

4955 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.02.19 | 22:13

4
ВИЖТЕ ГО НА СНИМКАТА ,ТИПИЧЕН БЪЛГАРИН ! ЦАР КИРО ПОНЕ ИЗГЛЕЖДА НЕЖЕН !

2013.01.30 | 12:15

1
КАТО ГО ГЛЕДАМ И ДРУГИЯТ БЪЛГАРИН НА СНИМКАТА В ДЪНОТО Е МНОГО "СИМПАТИЧЕН" ! КВО ИМ СТАНА НА ТЕЗИ ХОРА ,ХЕМ ДЕГРАДИРАТ КАТО ЛИЧНОСТИ ,ХЕМ ПОГРОЗНЯВАТ ВИЗУАЛНО ?!

2013.02.19 | 22:13

3
МНОГО ИДИОТИ ИМА СРЕД БЪЛГАРИТЕ !

2013.02.19 | 17:23

2
Ти сигурно си типичен циганин а ?

Добави коментар

Водещи новини