Иван Тотев: ГЕРБ ще спечели в Пловдив

  • 04 юли 2011 10:13

  • 1347
  • 0
Иван Тотев: ГЕРБ ще спечели в Пловдив
© Интернет

Икономическото развитие на града ще бъде основният ни приоритет, обяви в ефира на Дарик радио областният управител на Пловдив и кандидат на ГЕРБ за кмет на града Иван Тотев. 

Той заяви, че в Пловдив, както и в страната, основният конкурент на ГЕРБ е БСП. Според него кандидатурата на сегашния кмет Славчо Атанасов може да се разглежда като такава на БСП. Поддържаме диалог с всички десни формации и  към момента ГЕРБ има най-големи възможности, подчерта Тотев

Той не изключи балотаж на местните избори, но бе категоричен, че не очаква всички да се коалират срещу ГЕРБ, ако има втори тур. Имаме потенциала да управляваме сами Пловдив и коалиции няма да има, категоричен бе лидерът на ГЕРБ под тепетата. Основните фигури, които ще управляват Пловдив, ако спечелим ще бъдат обявени още през септември, отбеляза Тотев.

Други политически партии се опитаха да редят карти в ГЕРБ - така Иван Тотев отговори на въпрос той ли е фаворитът на председателя на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, а кметът на район "Западен" Здравко Димитров - на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1347 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини