Мехмед Дикме: Доган е комплексар

  • 03 юли 2011 09:53

  • 3612
  • 0
Мехмед Дикме: Доган е комплексар
©

Не мразя Доган, а го съжалявам. Моето отношение не е предизвикано от това, че той ме смени като министър, заяви бившият земеделски министър в кабинета на Симеон СакскобургготскиСимеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 г. в София. Той е син на Цар Борис ІІІ и Царица Мехмед Дикме в БТВ.

Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е имал тежко детство, цял живот се е стремил да се докаже и затова влиза и в ДС. Той се е превърнал в комплексиран човек, който вижда във всеки предател, дори сред най-близките си, заяви Дикме. Около лидера  на ДПС  не е останал нито един качествен човек и накрая ще си остане самотник, добави ексземеделският министър.

Ако на изборите отново напред излязат хора, които са били част от Възродителния процес ще направим възможност за алтернативно на ДПС гласуване. Време е да реформираме партията, категоричен е Дикме.

Не се страхувам от Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, защото няма нещо което съм направил, от което да се срамувам. Знам много неща, но никога няма да ги кажа, заяви бившият земеделски министър.

Последвайте канала на

Novini.bg
3612 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини