ГЕРБ: Анонимният сигнал опорочи избора на Венета Марковска

  • 02 ноември 2012 08:26

  • 1234
  • 4
ГЕРБ: Анонимният сигнал опорочи избора на Венета Марковска
©

Този, който предизвиква разходите за производството на ток от фотоволтици, а не крайният потребител трябва да ги плаща. Увеличението от юли се дължеше на не добре направения закон, който променихме, заяви в сутрешния блок на БТВ депутатът от ГЕРБ Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в.

Създадохме комисия за надзор на ДКЕВР, за да има повече прозрачност при определяне цените на тока, защото е имало куриозни случаи, като например печатни грешки в някои от документите, което може да се отрази на цената на тока.

Той коментира и скандала покрай назначението на Венета Марковска за конституционен съдия, която е обвинявана в търговия с влияние и корупция. "Винаги подхождаме сериозно, изборът на конституционен съдия не прави изключение. Изборът обаче винаги може да бъде опорочен от анонимен сигнал", каза Главчев. По думите му, тъй като сигналът е анонимен, не е имало как да се провери преди избора, а не постфактум, както всъщност ще се прави сега. Заради заплахата от страна на ЕК, че може да изготви нов междинен доклад заради случая, Венета Марковска бе изслушана вчера в правната комисия в парламента, след като вече бе избрана за член на Конституционния съд.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1234 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
нео

2012.11.04 | 13:04

4
Що е Гробар абсолютно всичко е некомпетентно и крадливо червено лайно - Калинка

2012.11.04 | 13:04

3
Трябва да си много прост че да не разбереш кой е подал сигнала в европейския парламент то си е ясно че са от БСП и още много други сигнали са подавали само и само да умаскарят България,тия от БСП никкога не са работели за България ако нещо хубаво стане в България те винаги го оплюват или дават измислени сигнали в европа и ходят да дрънкат из европа против България.И това е само и само да спечелят пак изборите и да се намъкнат пак при милионите че им свършиха откраднатите.

2012.11.03 | 21:54

2
Много е трудно да се сетим кои плуе и създава интриги от България до ЕС!!! Патент на червената диария БС(К)П !! От този СПИН полвин България е болна.

2012.11.03 | 21:53

1
Педалите почнаха с отрицателните вотове.Ей това сте ,боклуците от БСП,казват ви истината вие сте пак на Луната!

Добави коментар

Водещи новини