Сидеров: Не може в български град да се крещи "Аллах е велик" (аудио)

  • 29 октомври 2012 12:15

  • 14653
  • 44
Сидеров: Не може в български град да се крещи "Аллах е велик" (аудио)
© Булфото

„Нормално е онези политически формации и организации, които милеят за България и не са съгласни с това една група забулени с чаршафи да ни проповядват радикален ислям и да ни обясняват, че България трябва да се управлява по законите на Шериата, днес да са тук”. Това заяви лидерът на ВМРО-БНД Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността по време на днешния митинг пред сградата на Окръжния съд в Пазарджик, предаде репортер на novini.bg.

Каракачанов се обяви в защита на българския съд с думите: „Защото два пъти, циганите с големите бради, идваха, а целта им беше да стресират, да респектират работата на българския съд. Тези съдии са нормални хора , и те имат семейства, имат деца, знаейки какво правят ислямските фундаменталисти, се страхуват. Искаме да им покажем, че има и други хора, които са в тяхна защита, да им осигурим едно самoчувствие, на базата на което, и на базата най-вече на закона, да вземат своите справедливи решения, спрямо тези ислямисти”.

От трибуната говори и лидерът на „Атака” Волен Сидеров: „Всеки митинг е събуждане. Българите трябва да се събудят и да реагират, когато в техния град се строи джамия, те да излязат и да кажат, че не искат джамия, защото нямат мюсюлмани. Когато по този начин, както в Пазарджик, хора с бели роби крещят „Аллах е велик” и всяват ненавист, гражданите трябва да кажат, че това нещо няма да го имa. Ние, националистите, даваме пример за това, как трябва да се действа. Това е наш граждански дълг, това съм го правил и преди да направя партия „Атака”. Той обяви, че има информация, че двама от обвиняемите по делото, семейство Горелски, са членове на ГЕРБ.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
14653 44

Свързани новини

Коментари 44

Добави коментар

2014.09.09 | 02:55

44
Българите са циганите на Европа и се мразят един друг.Кръв им капе от сърцето като четат такива коментари.Ненависта и омразата ги разяжда от вътре.Бавно се превръщат в една изцяло болна и умираща нация.Жалко за малкото качествени хора тук,които се научиха преди всичко да са граждани на света!Хайде със здраве! Аллах воскрес,Христос акбар и Буда е техния пророк!

2012.11.04 | 13:11

17
turski tapanar,ezika ti se pali ot pakala
БЪЛГАРИН

2012.11.06 | 19:45

42
Това тук не е Америка - интернационална държава !!! Това е България - национална държава !!! БЪЛГАРИЯ т.е. на БЪЛГАРИТЕ !!! Това е държава на народ с повече от 1000 годишна история !!! Народ, който е видял и преживял много и въпреки всичко все още е тук !!! България е била, е и ще я бъде !!! Този изстрадал, мъдър, смел и силен народ никога не е скланял и няма да склони глава !!! Няма по-страшно нещо на този свят от ядосан Българин, който не си е имал работа с нас само той не го е разбрал !!! Тежко му на ония, който се опитва да дразни тоя хилядолетен лъв !!! ТУК Е БЪЛГАРИЯ - това е !!! На който това не му харесва - да напусне !!!
насран ганюууу

2012.11.08 | 22:01

43
Абе смешник, който не ви е хванал, той не ви е шибал, че и глава сте склонява ли и дупенце сте дава ли!!!
dim

2012.10.31 | 18:45

8
От мен имаш милиони +!!!!Браво !!!!Без псувни,обиди и празнословие да кажеш истината такава каквато е!!!!
ref

2012.11.06 | 19:44

41
тука е БЪЛГАРИЯ -свободна държава -христянска-кандидат европейска На който не му харесва взима си куфара с бурката и корана и там по чукарите на Авганистан На който му е окей седи тука СЪОБРАЗЯВА СЕ С местните нрави и си носи брадата БЕЗ ДА ЛАЕ !!!
исината е една

2012.11.06 | 19:44

40
До 31: - И как ще го накараш да не нарушава законите бе турчин шибан? Как ще ви оставим хем да бъдете махамби под носа ни, хем да бъде всичко по правилата бе?!? Ами и аз искам всичко да бъде по правилата, но Първото нещо което искат всички цигански и турски етноси е като им дадеш равноправие, - да си правят каквото искат, ИЗВВЪН правилата, но реват за правилата и равноправието когато някой заговори за отнемането им!!! И как така не нарушават законите КАТО ДЖАМИИТЕ ВИЯТ от 5 часа СУТРИНТА и оформят СЪЗНАТЕЛЕН СТАТУС на региона в който живеят - РАЗЛИЧЕН оттози в които БЪЛГАРИТЕ имат право да живеят. Е ТОВА, Е ИЗВЪН ЗАКОНА махамба такава, разбра ли?! След като се противите и искате неофоциално да сте ''Държава В Държавата" трябва да ядете закона в пълната му сила, че и нови закони които веднъж завинаги да ви изяснят кое е правилнои кое НЕ. Ако ли не - Вървете в Швейцария да надуете там в 5 сутринта воя на джамията, да видите там КАКВО Е ЗАКОН, и да пробвате там да ревете за "права и совбоди". Шибани терористи!!! Ама ТАМ ГИ НЯМА БСП, ДПС, Герб да ви протектират... ЩОТО ТАКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ! ! !
Mecata

2012.11.04 | 13:10

15
Евала, Готин! Не бих могъл да го кажа по-добре от теб ! Само, дето, ми се иска да им тегля една "сиктер майна", че да се махат ! Ама, няма начин да се махнат ...те са "У.громни" Наглеци ~! Тези мангалски боклуци трябва да бъдат шибани с лопатата по главата, докато не ги заврат в миризливата им кирташка обител - е, все пак - нека живеят :)))
фашист

2012.11.06 | 19:39

38
Абе тоя Сидеров,защо не го съдят него за разпалване на етническо напрежение.Какъв е той да определя кай къде да ходи.Ние българските мюсюлмани живеем тук от над хиляда години и някойфашист или наркоман ша ми казва колко джамии да имаме,марш по поречието на Волга
до : 32

2012.11.06 | 19:40

39
аз пък съм джедай ! Но съм български гражданин и спазвам законите на България. Не съм дошъл в центъра на градът ти и да си пускам колони с мойте вярвания. Разберете, че ако продължавате ще спите с брадви под леглата !

2012.11.04 | 13:12

19
ЩОМ СTE В БГ ЩЕ СПАЗВАТЕ БГ ЗАКОНИТЕ ,ИЛИ БЯГАИТЕ В АНАДОЛУ
истината е една

2012.11.06 | 19:37

35
Ае 23 как така го мислиш това че го и пишеш,я се замисли... Как да "няма значение какво е вероизповеданието ако човек се чувствал българин" ..?!?!? Ми те НЕ се чувстват българи бе! Те искатда са малцинствто което да стане мнозинство и по други правила да се игреае, я се огледай! И как всеки който живеел в България бил "българин"..? Я ми го обясни това. Как мангала или арабина ще е българин бе?!? "Те" НЕ СА е и НИКОГА НЯМА да бъдат. Никога няма да се "интересуват" от България в смисъла на думата. Сметките им са съвсем други !!! И въобще е погрешно схващането че циганите били българи - щот се били родили тука. Те така ни ОСРАХА пред Европа с криминалните си схеми зад граница. Манггали - черни,ама като ги хванат - веднага били 'българи", как така българи бе?! А арабите и те, щот имали гхражданство.. В личните им карти ТРЯБВА да пише: "гражданство: - българско" и отдолу "произход: - ромски" ( цигански, арабски или какъвто е там индивида) ! ! !
Илиев

2012.11.06 | 19:39

37
Незнам защо никой неиска да разбере, че живеем в демократична държава (явно не и общество), в която всеки може да си избира религията, да се чувства бългрин, турчин, циганин, американец или какавто си иска и да се "интересува" или да не се "интересува" от Бългаия колкото си иска, стига да не нарушава законите в дъжавата. Това са права на всеки човек гарантирани от конституцията, хартата за правата на човека и т.н. А това за личнта карта е най-уникалната глпост - бългрскта държава има задължение да защитава гражданите си независимо от етноса им.

2012.11.04 | 13:14

23
той не беше ли същият този лумпен сидеров дето в някакъв международен самолет беше се разбеснял и беше ги шашнал хората. Не убиха ли и те на пътя накакви хора и се отърваха без присъда, а хора от партията му излезна, че са педофили. Какви ли не лумпенски прояви има покрай него и партията му, а имаше дори някакви смешни голи снимки негови. От толкова участие в управлението и взимане на депутатски места, какво точно е направил за вас за годините участие в управлението. Яде ли пиянства ли харчеше ли ваши пари по заведенията, оправи ли родата си финансово? И това ли не е срам пред хората? Толкова сте смешни като приказвате глупости.
христианин

2012.11.06 | 19:37

36
Държавата има достатъчно законни "лостове",с помоща и натиска на хората-да започне,да решава този нетърпящ отлагане проблем,защото много скоро ще стане...късно.Да видим сега-кои от новите политици милеят и мислят за България и ще запишат имената си в истарията-без техните внуци,да се срамуват от тях...знаем за "заслугите" на някои -Г.Първанов,Станишев,Сакскобурготски...и др--Българската Православна Църква,да ги отлъчи незабавно,а за дейността си..90% от ръководството на ДПС..в затвора --събудете се,че нещата излизат от контрол..

2012.11.06 | 19:33

26
Сидеров, педал нещастен. Кой ти каза и къде е написано че в булгаристански град не може да се вика ''Аллах е велик''? Върви да се обесиш някъде ненормално фашистко копеле.

2012.11.06 | 19:35

34
Капут цигански да се изцепя на алаха ти и на майка ти циганска в устенцата.Марш в анадола да крещиш там боклук.Да ви шибам мохамеда педер*аси и терористи мизерни.Както каза един пич:Исляма е болест и лечението е СМЪРТ.

2012.11.06 | 19:33

28
Ей прасе турско недей да квичиш.Скапаняко ще викаш алах е велик в турция или някоя друга ислямска кочина.България е Православна Християнска държава и за мохамедански боклуци като теб няма място.То в алаха ти няма нищо велико.
Мен

2012.11.06 | 19:33

27
Не питай къде е написано да не ти го изгравирам на челото с AK-47, ненужник.

2012.11.04 | 03:23

13
Обясни значението на думата "фашист"? 100 % изобщо не знаеш какво означава, но както винаги обичате да лепвате етикети на хората.

2012.11.06 | 19:34

33
ИСЛЯМА Е ПСИХИЧЕСКО ЗАБОЛЯВАНЕ И ЛЕЧЕНИЕТО Е СМЪРТ! СМЪРТ ЗА ТЯХНАТА РАСА!
нннддаа

2012.11.06 | 19:34

30
А колко пазарджиклии бяха на митинга?Щото явно ги нямаше и им харесва талибуците да крещят по улиците на града!!!

2012.11.06 | 19:34

32
няма истински българи в пазарджик

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини